Transformarea prin care Anamaria Prodan a trecut de când a anunțat că divorțează. Ce face impresara pentru a rămâne în formă maximă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 feb 2023, 06:00
Transformarea prin care Anamaria Prodan a trecut de când a anunțat că divorțează. Ce face vedeta pentru a rămâne în formă maximă Foto(4)

Transformarea prin care Anamaria Prodan a trecut de când a anunțat că divorțează. Ce face vedeta pentru a rămâne în formă maximă

Sursa: Captură KANAL D

Anamaria Prodan face tot ce îi stă în putință pentru a deveni cea mai bună versiune a ei. Impresara se află într-un proces de transformare care o prinde foarte bine.

În cadrul emisiunii Teo Show au fost difuzate imagini cu Anamaria Prodan din sala de forță, în timpul antrenamentului. Impresara arată impecabil la cei 49 de ani ai săi, trupul său bine lucrat a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Anamaria Prodan are un trup de zeiță

Imaginile cu Anamaria Prodan din sala de fitness au făcut senzație. Afacerista are un trup de zeiță, pentru care a muncit foarte mult, iar rezultatele nu pot fi trecute ușor cu vederea.

Se pare că Anamaria Prodan înflorește pe zi ce trece și este mai fericită și mai ambițioasă ca oricând, după despărțirea de Reghe. 

Impresara petrece foarte mult timp în sala de forță, după ce copiii ei i-au sugerat că trebuie să fie o mamă exemplară și niciodată nu este prea târziu să te apuci de sport.

Citeste si: Anamaria Prodan, în lacrimi, la propriul eveniment! Iată ce anume a copleșit-o teribil pe celebra impresară, în timpul lansării parfumului ei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Eu merg la sală, merg la sală că sunt deja bătrânică, așa îmi zic copiii. Mami tu ești o bătrânică superbă. Și atunci trebuie să rămân superbă, nu?...Sportul e viață, nu? Și mintea dacă vrei să o ai sănătoasă tot trebuie să mergi să faci sport și te deconectezi, eu, cel puțin, la sală mă deconectez. Îmi place tare și, repet, mă relaxez și este o satisfacție extraordinară când te uiți în oglindă și vezi că ai un corp de vis și că ești în putere, și că poți să controlezi vârsta cumva...Sunt

multe femei care la 30 de ani spun ”wow, sunt bătrână”, eu glumesc când spun că sunt bătrânică, vârsta este doar o cifră și depinde cum trăiești, cum gândești, depinde cum lucrezi și cu cine lucrezi. Eu sunt o norocoasă că avem aici o echipă fabuloasă...când ești înconjurată de cei mai buni este firesc să vrei să fii și tu cea mai bună, iar eu toată viața, cum m-ați cunoscut, numărul unu m-am născut, numărul unu am rămas, numărul unu o să mor”, a
dezvăluit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a trecut printr-un proces de transformare de când a anunțat divorțul de fostul soț, se pare că impresara vrea să devină cea mai bună versiune a ei și face tot ce îi stă în putință pentru a-și îndeplini această dorință.

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Drama prin care a trecut antrenorul: „A murit la un an și două luni”