TRANSFORMAREA spectaculoasa a actritei Neslihan Atagul: Cum arata frumoasa actrita in adolescenta, in urma cu 10 ani si cum a devenit rasfatata producatorilor de televiziune si reclame

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 apr 2017, 12:23

Neslihan Atagul, frumoasa actrita care interpreteaza personajul principal din "Dragoste infinita" a trecut prin cateva transformari pana sa ajunga una din cele mai dorite femei din Turcia.

In urma cu 10 ani, Neslihan Atagul era o adolescenta la fel de frumoasa, insa cu un look care trada inca aerul de copila. Cu parul ondulat, sprancene groase si buzele carnoasa, Neslihan promitea inca de atunci in ce priveste actoria.

Cat mai naturala, actrita din "Dragoste infinita" s-a slefuit in timp, iar aparitiile sale au devenit din ce in ce mai studiate si complexe atat ca infatisare cat si vestimentatie.

Primul sau premiu castigat i-a adus notorietatea la doar 19 noi cand la un festival cinematografic important in Turcia primeste distinctia de "Cea mai buna speranta actoriceasca."

In prezent, Neslihan este solicitata de diverse brand-uri de haine cat si produse cosmetice pentru a le deveni imagine, iar frumusetea ei ii cucereste zi de zi si pe telespectatorii romani.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.