Transformarea uluitoare a mamei Geta! Femeia s-a machiat si s-a coafat pentru prima data dupa o intreaga viata de munca la stana. Cum arata mama lui Culita Sterp de la Survivor Romania cu machiaj

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 feb 2021, 09:55
Culita Sterp, unul dintre cei mai buni Faimosi de la Survivor Romania 2021

Mama Geta este un exemplu de femeie care a reusit sa isi creasca si sa isi educe copiii aproape de una singura, trecand prin numeroase greutati, insa fara sa se vaite vreodata.

Mama Geta este fara doar si poate cea care ii tine uniti pe fratii Sterp. Viata femeii nu a fost deloc usoara. Provine dintr-o familie cu 12 frati si toata viata ei a muncit la tara, la stana, insa niciodata nu s-a vaitat de povara muncii. Din contra, i-a placut ce face si si-a crescut cei patru copii aproape singura dupa ce barbatul cu care i-a facut, a decis sa plece de langa ei.

Mama Geta prefera sa ramana o femeie simpla chiar daca fiii ei sunt faimosi

Citeste si: Ce face mama Geta atunci când se uită la Survivor România 2021. Iancu a luat-o prin surprindere

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru.

Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu.
Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare,”
a declarat la vremea respectiva mama Geta.

Mama Geta nu s-a vaitat de nimic, iar cand fiii ei au ajuns celebri, nu a putut decat sa se bucure de succesul atat al lui Culita cat si a lui Iancu. Cei doi au fost pe rand la Survivor Romania si pe fiecare i-a sustinut din tot sufletul.

Insa, mama Geta niciodata nu a avut pretentii sa fie o doamna ca de la oras si nici nu si-a dorit vreodata.

"Tatăl meu a trăit 90 de ani. A avut o viață nu tocmai ușoară, crescând doisprezece copii doar din agricultură și creșterea animalelor. Ne-a crescut frumos și simplu pe mine, pe frații și surorile mele și nu s-a plâns niciodată că îi este greu.

Nu a băut, nu a fumat niciodată, iar dacă avea un ban în buzunar, se îngrijea doar de noi. Aș vrea ca toți părinții să fie precum au fost tata și mama," a spus mama Geta intr-o postare emotionanta despre parintii ei.

Mama Geta, machiata si aranjata pentru prima data de catre fiica ei, Geta

Citeste si: Cine este tatal lui Culita Sterp! Mama Geta a spus tot adevarul despre parintele fratilor Sterp. De ce Culita nu vorbeste niciodata despre el?

Insa, fiicele ei s-au gandit sa ii faca o surpriza mamei Geta  si au coafat-o si au machiat-o incat cine ar fi vazut-o, nu si-ar mai fi dat seama ca este vorba de aceeasi femeie. Foarte rar, femeia apeleaza la aceste trucuri femeiesti, preferand sa fie cat mai naturala. Iar singurele dati cand mama Geta a fost ca scoasa din cutie, a fost la nunta Ilenei si a lui Culita cu Carmen de la Salciua.