Transformarea uriasa a Danielei Iliescu! Cum arata in liceu iubita Faimosului Culita Sterp: "Era cea mai nebuna de la fete..."

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 iun 2021, 09:46
Daniela Iliescu, schimbare spectaculoasa

Daniela Iliescu si Culita Sterp au vrut ca oamenii sa ii cunoasca fix cum sunt ei in viata de zi cu zi si sa le arate fanilor inclusiv imagini si mesaje din perioada liceului.

Cei doi viitori parinti au vrut sa fie si mai aproape de publicul lor si sa le arate franturi de conversatii, mesaje, imagini si dialoguri pe care Culita si Daniela le-au avut de-a lungul anilor, mai exact din liceu si pana in astazi cand vor deveni parintii unui baietel atat de asteptat. Se pare ca legatura dintre cei doi este una foarte profunda deoarece au fost in aceeasi clasa in liceu, insa in afara de acest amanunt, cei doi au pastrat o conexiune pe tot parcursul anilor deoarece mereu stiau unul despre celalalt chiar daca au fost doar prieteni buni.

Culita a recunoscut ca si-a dorit mereu o relatie cu Daniela, insa nu a fost sa fie atunci din cauza ca iubita lui, la acea vreme, avea pe cineva si fostul Faimos nu a vrut sa intervina.

Cum au ajuns sa fie apropiati Daniela Iliescu si Culita Sterp

Citeste si: Culita Sterp, tragedie cumplita! Abia acum a spus ce s-a intamplat cu el si fratii lui: "Am adormit la volan, am ajuns toti la spita" Ce a facut mama Geta in acel moment

În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun.

Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă.” Ca veni vorba despre frumusetea Danielei, cu siguranta, Culita avea si are motive sa o iubeasca pentru ca iubita lui a fost mereu o tanara foarte cocheta si atragatoare. Chiar daca in liceu, avea parul mai inchis si era mai copila, Daniela a ramas la fel de frumoasa si plina de umor, calitati pe care Culita le apreciaza enorm la viitoarea sa sotie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daniela Iliescu si Culita Sterp asteapta venirea pe lume a primului lor copil 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Urgenta fulger la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel face anuntul despre un concurent

Acum, cei doi se pregatesc intens pentru venirea pe lume a baietelului.

Culita spune ca are mari emotii si pentru faptul ca se lasa foarte mult asteptat, termenul nasterii trecand demult, insa conteaza ca cei doi, atat Daniela si bebelusul sunt bine, sanatosi si cand va vrea sa vina pe lume, atunci va veni.