TRANSFORMARILE celui mai excentric edil din Romania: cum a reusit Radu Mazare sa ramana suplu si tanar la 46 de ani!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Radu Mazare a fost timp de 15 ani cel mai excentric primar din Romania! In toata aceasta perioada, cat si in ultimele lui zile de libertate a facut tot ce i-a stat in putinta sa arate impecabil si sa-si mentina imaginea de barbat mereu dichisit.

Daca va intrebati cum de a reusit sa ramana suplu si tanar la varsta de 46 de ani, iata ca medicii esteticieni se afla in spatele acestei realizari.

Va aratam imagini de la inceputul anilor 2000 si apoi pe cele recente din fata sediul DNA. Observati diferentele de look ale domnului Mazare? Ne referim inainte de toate la frizuri. La inceputul carierei, fostul primar se tundea aproape periuta.

Avea parul destul de scurt si suferea de calvitie. Acum, iata cum isi poarta parul dat pe spate! Se vede ca este mai lung si mai des, semn ca domnul Mazare chiar si-a facut un implant de par pentru a avea aceste rezultate.

Cu toate ca nu recunoaste, pe parcursul anilor, s-a vazut schimbarea. Radu Mazare si-a schimbat frizurile, si-a facut fel de fel de suvite blonde si iata ca in prezent se poate mandri cu un par destul de bogat si chiar carliontat.



Credeti ca aceasta a fost singura interventie estetica? Ei binee, gurile rele sustin ca domnul Mazare a mai trecut in ultima vreme pe la cabinetul medicului estetician.

Ei, parearea noastra e ca inainte, buzele domnului Mazare erau mai subtiri, iar in prezent par mai voluminoase, astfel incat este posibil sa isi fi injectat acid hialuronic.

Ce ziceti de ridurile din coltul ochilor? Cand apar, cand dispar.
In imaginile de arhiva se observa clar ca aceste riduri erau foarte pronuntate, iar in prezent nu mai sunt atat de vizibile. Acelasi lucru putem spune si despre ridurile de pe frunte. Domnul Mazare se poate lauda acum cu o privire mai luminoasa! Pare mai tanar, dar in acelasi timp zici ca are fata usor inghetata, din cauza botoxului.

Pe langa aceste interventii, domnul Mazare si-a imbunatatit imaginea de barbat fatal cu ajutorul bronzului.
Nu stim daca mergea constant la solar sau daca nuanta maslinie o obtinea doar in urma expunerii la soare, cert e ca intotdeauna i-a placut sa aiba o nuanta a pielii mai inchisa.

In plus, Radu Mazare a facut o schimbare si la nivelul danturii. Are dintii de un alb imaculat si este posibil ca acestia sa fie fatetati, ceea ce inseamna ca a investit cateva mii de euro bune pentru un zambet impecabil.
In concluzie, Radu Mazare macar asta a reusit. Sa fenteze trecerea timpului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.