Transpira foarte mult la subrat si ii era RUSINE atunci cand iesea din casa. Uite cum a scapat de problema in doar 2 saptamani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:54

Pe langa caldura care poate fi greu de suportat, unii oameni se lupta vara si cu transpiratia excesiva.

Desi este un proces cat se poate de normal, care ajuta corpul sa se raceasca, efectele lui nu sunt tocmai placute. Exista insa un truc simplu, care poate elimina aceasta problema.

Secretul consta in prepararea unei bauturi ce contine urmatoarele ingrediente: 200 mililitri de ceai negru, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de otet de mere si zeama de la o jumatate de lamaie.



Mai intai se prepara ceaiul negru, se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga celalalte ingrediente si se omogenizeaza bine. Se bea amestecul dimineata, dupa micul dejun, timp de 2 saptamani.

Dupa aceasta perioada veti observa ca organismul va produce o cantitate semnificativ mai mica de transpiratie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.