Transport comercial animale sigur, rapid si la cel mai bun pret doar la Livestocktransport.ro!

Author: O.P.

Transportul este una dintre cele mai importante ramuri ale economiei unei tari. Fie ca este vorba despre transportul rutier, feroviar, aerian sau naval, transportul este domeniul de activitate utilizat de un numar foarte mare de persoane. Acest fapt face ca transportul sa fie unul dintre pilonii de baza ai unei economii eficiente din toate punctele de vedere. Transportul comercial de animale este una dintre cele mai importante ramuri ale transportului rutier. La acest tip de transport apeleaza un numar foarte mare de clienti. Pentru ca animalele transportate sa ajunga cu bine la destinatie este necesar ca firma de transport contractata sa indeplineasca cateva cerinte, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in continuarea acestui material.

Criterii care trebuie avute in vedere pentru ca animalele transportate sa ajunga cu bine la destinatie

Este foarte important ca animalele transportate printr-un serviciu de transport sa ajunga cu bine la destinatie, garantarea acestui aspect fiind probabil cel mai important aspect pe care trebuie sa il bifeze o firma care ofera un astfel de transport. Pentru ca transportul comercial de animale sa se desfasoare in cele mai bune conditii trebuie ca in momentul alegerii unei firme de transport comercial animale sa fie avute in vedere urmatoarele criterii:

  • - Experienta avuta. Este cunoscut faptul ca o persoana sau o firma care are o experienta cat mai mare este alegerea perfecta intr-o astfel de situatie. Pentru ca animalele sa ajunga cu bine la destinatie este un risc foarte mare colaborarea cu o firma de transport care nu are experienta in acest domeniu de activitate. Sau, experienta avuta este mult prea mica pentru a lasa in grija unei astfel de firme transportul de animale.
  • - Conditiile in care sunt transportate animalele. Pentru ca acestea sa ajunga cu bine la destinatie este necesar ca mijloacele de transport utilizate in transportul de animale vii sa fie dotate corespunzator pentru ca animalele sa beneficieze de confort, hrana si apa pentru a ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.
  • - Promptitudinea dar si rapiditatea cu care personalul firmei duce la bun sfarsit transportul comercial de animale. Tehnologia a avansat atat de mult incat parca nimeni nu mai are rabdare atunci cand vine vorba despre afaceri. Si totusi, inca nu s-a inventat teleportarea. Ca urmare, fiecare dintre noi trebuie sa invete sa aiba rabdare pentru a face lucrurile cat mai bine si cat mai durabile. Acest aspect nu se aplica transportului comercial de animale. Ba dimpotriva! Acesta trebuie realizat in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.
  • - Daca firma transportatoare de animale vii ofera si serviciul interntional sau nu. Globalizarea prin care am trecut si inca trecem face ca afacerile sa fi depasit de foarte multe timp granitele unei tari. Pentru a putea spune despre o firma care transporta animale vii ca este alegerea corecta este necesar ca firma sa ofere si transportul international de animale vii. Chiar daca pentru inceput nu ai nevoie de un astfel de transport, cu timpul cu siguranta va exista si momente in care vei avea nevoie si de un astfel de serviciu. Pentru ca atunci sa nu mai pierzi timpul cautand o firma care ofera si un astfel de serviciu este recomandat ca inca de la inceputul cautarilor sa ai in vedere si acest aspect.
  • - Capacitatea de transport dar si pretul la care este realizat transportul de animale vii sunt alte doua aspecte care trebuie avute in vedere in momentul cautarii unei firme care sa ofere serviciul de transport comercial de animale.

Brutaru Transport este firma cea mai indreptatita pentru a transporta animale vii

Avand o experienta de 10 ani in domeniul transportului national si international de animale vii, Brutaru Transport este una dintre firmele care in momentul de fata ofera cea mai buna oferta existenta pe piata de specialitate. Aceasta oferta cuprinde urmatoarele aspecte:

  • - Personal calificat, atent la detalii si care trateaza animalele transportate cu o seriozitate si un respect iesit din comun.
  • - Toate mijloacele de transport sunt adaptate pentru transportul comercial de animale vii motiv pentru care aceste mijloace de transport ofera cele mai bune conditii pentru ca animalele sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii.
  • - Inainte de a pleca in calatorie animalele sunt verificate pentru a se putea stabili daca acestea sunt sau nu apte pentru transportul comercial de animale vii.
  • - Incarcarea, transportul si descarcarea animalelor vii se face cu foarte mult calm si rabdare si fara a pune in pericol starea de sanatate a animalelor vii transportate.
  • - Transportul comercial de animale vii se poate realiza atat pe plan national cat si pe plan international.
  • - Pot fi transportate atat porcine vii cat si ovine vii.
  • - Pretul platit pentru un astfel de transport este unul dintre cele mai mici preturi de pe piata avand in vedere avantajele oferite.

Concluzii

Avand o flota de transport formata din 13 autotractoare si 13 semiremorci dotate corespunzator pentru ca acestea sa poata fi utilizate in transportul comercial de animale, dar si faptul ca in cadrul acestei firme lucreaza doar oameni profesionisti, care au iubire fata de animale, contribuie decisiv la buna notorietate de care se bucura firma de transport comercial animale Brutaru Transport. Personalul care lucreaza in cadrul acestei firme va raspunde „prezent”, la orice cerere de transport comercial de animale venita din partea unui client. Pentru a afla cat mai multe detalii despre avantajele oferite de catre aceasta firma de transport comercial de animale dar si pentru a putea intra in contact cu personalul care lucreaza in cadrul acesteia, acceseaza site-ul firmei de transport.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.