Transylvania Open 2021: Ce mesaj le transmite Emma Răducanu românilor despre Covid 19! Turneul se dispută fără spectatori

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 25 oct 2021, 17:39

Emma Răducanu

Sursa: Facebook Emma Răducanu

Emma Răducanu este una dintre principalele favorite de la Transylvania Open, turneu la care participă și Simona Halep.

Din nefericire pentru jucătoare, pentru spectatorii care își achiziționaseră bilet și pentru organizatori, turneul Transylvania Open 2021 se dispută fără spectatori.

Britanica Emma Răducanu, care are origini românești, tatăl ei fiind român, ne-a transmis un mesaj despre pandemia cu care ne confruntăm, în contextul creșterii exponențiale a numărului de cazuri și a deceselor asociate virusului SarS- Cov 2.

”Trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă.

Vreau să le transmit românilor să continue să fie pozitivi, să nu-şi piardă speranţa şi să treacă împreună prin aceste vremuri dificile. Orice se va întâmpla bine, va conta şi mai mult”, a declarat Emma Răducanu, citată de News.ro, la conferința de presă premergătoare meciului de debut pe care britanica îl va juca la Cluj, contra jucătoarei slovene Polona Hercog (123 WTA).

”Este foarte frumos în Transilvania.

Este mai verde, mai multă natură din ce am observat faţă de Bucureşti, unde am mai fost. Îmi place enorm şi acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Dar am remarcat diferenţa dintre Transilvania şi Bucureşti”
, a declarat Emma Răducanu în aceeași conferință. ”Ţuica am auzit că este tradiţională aici. Dar, oricum, nu aş fi încercat să gust ţuică înaintea turneului”, a mai spus râzând Emma Răducanu.

Chiar dacă este a treia favorită la turneul Transylvania Open 2021, după Simona Halep (locul 19 WTA) și estona Anett Kontaveit (locul 20 WTA), Emma Răducanu nu vrea să pună presiune pe ea.  ”Aşteptările mele de la acest turneu.... Să mă simt bine, este finalul sezonului şi privesc cu încredere spre ce va urma”, a mai declarat campioana de la US Open.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Transylvania Open 2021: Garbine Muguruza nu mai vine! Programul turneului

Emma Răducanu, favorita numărul 3 de la Transylvania Open 2021 

În vârstă de doar 18 ani, Emma Răducanu a uimit întreaga lume atunci când a cucerit US Open.

Datorită acestui succes, tânăra jucătoare ocupă acum locul 24 WTA și este a treia favorită la Transylvania Open 2021.

Turneul Transylvania Open 2021 se dispută în perioada 25- 31 octombrie la Cluj-Napoca, din păcate, fără spectatori din pricina numărului mare de cazuri de COVID-19.

Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Elise Mertens, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi şi Mayar Sherif, jucătoare de top care se aflau pe tabloul principal la Transylvania Open 2021, și-au anunțat retragerea din turneu.

Citeste si: Transylvania Open 2021: Simona Halep și Emma Răducanu, pe tabloul principal! Ce premii sunt