Transylvania Open 2021: Simona Halep a ajuns la Cluj! Prima declarație a româncei! Ce spune despre Emma Răducanu

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 25 oct 2021, 10:37

Simona Halep a sosit la Cluj pentru Transylvania Open

Sursa: Facebook Transylvania Open

Simona Halep a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Cluj, unde va participa la turneul Transylvania Open 2021.

Simona Halep este principala favorită a turneului Transylvania Open 2021. Halep, clasată pe locul 18 WTA, se va lupta pentru trofeu cu nume consacrate, precum Emma Răducanu (locul 24 WTA), campioana de la US Open, Annett Kontaveit, proaspăta campioană de la Kremlin Cup, Elise Mertens și altele.

Annett Kontaveit, care înainte de Kremlin Cup, competiție la care a participat și Simona Halep, ocupa locul 20 WTA, va urca până pe locul 14 WTA în urma triumfului din finala turneului de la Moscova.

Citeste si: Transylvania Open 2021: Simona Halep și Emma Răducanu, pe tabloul principal! Ce premii sunt

Transylvania Open 2021: Simona Halep a ajuns la Cluj! Prima declarație a româncei

Simona Halep va juca în primul tur al Transylvania Open cu o româncă, Gabriela Ruse (locul 85 WTA). Halep și-a manifestat regretul că spectatorii nu vor fi în tribune, decizie luată de CNSU în urma creșterii exponențiale a numărului de cazuri de Covid 19 și de decese asociate virusului.

"E foarte trist că s-a luat această decizie (n.r. – interzicerea accesului spectatorilor), dar pentru sănătate orice. Mă bucur să fiu la Cluj din nou, să joc acest turneu. N-o să fie ușor, dar mă bucur mult că sunt sănătoasă și sunt aptă de joc.

Voi juca marți sau miercuri. Sunt puțin obosită, a fost o zi maraton, sunt de la 6 dimineața plecată, apoi la București câteva ore, m-am și antrenat puțin.

Am văzut din poze sala de la Cluj, mâine dimineață am antrenament. Vreau să mă obișnuiesc cu arena centrală. Cu siguranță e sala foarte frumoasă, am mai jucat acolo și, din ce am văzut în poze, s-a făcut o treabă extraordinară și îi felicit pe organizatori.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sper să fie un meci bun (n.r.

– cu Gabriela Ruse, în primul tur). Gabi a avut un an extraordinar și o felicit pentru acest lucru. Să ajungi în top 100 pentru prima dată e un lucru minunat, am fost și eu pe acest drum.

Este minunat să avem un astfel de turneu, sunt șapte românce pe tablou, este extraordinar. N-am apucat să vorbesc cu Emma Răducanu, cred că mâine o să o întâlnesc.

E frumos din partea ei că a venit. Am văzut pe Instagram că toată lumea s-a bucurat. Mă simt ca acasă la Cluj, sper să fac treabă bună" , a declarat Simona Halep la sosirea pe aeroportul din Cluj, citată de digisport.ro.

Simona Halep a ajuns până în sferturi la Kremlin Cup, românca fiind învinsă de către Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6.

Citeste si: Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc, la întoarcerea în România, după Indian Wells. Sportiva a fost așteptată acasă cu o surpriză de zile mari