Transylvania Open 2021: Simona Halep şi Emma Răducanu joacă astăzi în turul 2! La ce ore pot fi urmărite

Author: Bogdan Stanescu

Simona Halep, în meciul contra Gabrielei Ruse

Sursa: Facebook Transylvania Open

Simona Halep şi Emma Răducanu vor evolua astăzi în turul 2 al turneului Transylvania Open, disputat la Cluj.

Atât Emma Răducanu, cât și Simona Halep vor evolua pe terenul central la Transylvania Open. Prima dintre cele două care va evolua astăzi în turul 2 al Transylvania Open este britanica Emma Răducanu, care va juca împotriva româncei Ana Bogdan (locul 106 WTA). Partida va avea loc după ora 15:30.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Varvara Graceva, numărul 81 WTA, după ora 18:00.

Celelalte meciuri de astăzi de la Transylvania Open sunt Mona Barthel (Germania, 202 WTA) – Marta Kostiuk (Ucraina, 55 WTA şi cap de serie 6), programat la ora 12:00, urmat de partida Irina Bara (138 WTA) – Rebecca Peterson (Suedia, 99 WTA). Ultimul meci de pe terenul principal va fi Alison Van Uytvanck (Belgia, 61 WTA) – Anett Kontaveit (Estonia, 14 WTA).

Simona Halep și Emma Răducanu au câștigat ambele primul meci disputat la Transylvania Open, în turul 1.

Halep a trecut de românca Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2, iar Emma Răducanu a învins-o în trei seturi pe Polona Hercog, scor 4-6, 7-5, 6-1.

Citeste si: Transylvania Open 2021: Simona Halep a ajuns la Cluj! Prima declarație a româncei! Ce spune despre Emma Răducanu

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Transylvania Open 2021: Simona Halep și Emma Răducanu, senzațiile turneului

Simona Halep și Emma Răducanu evoluează la Transylvania Open 2021. Din păcate, din pricina numărului de cazuri de COVID-19, turneul se dispută fără spectatori.

Biletele la Transylvania Open 2021 se vânduseră în totalitate. Din nefericire, organizatorii au primit vestea proastă că turneul nu se va putea disputa cu spectatori după ce incidența cazurilor de COVID-19 a explodat în țară.

Mai multe măsuri restrictive au fost introduse pentru a limita răspândirea cazurilor de COVID-19, printre acestea fiind și măsura disputării evenimentelor sportive fără spectatori.

Emma Răducanu a vorbit în limba română la Transylvania Open. Momentul le-a impresionat pe jucătoarele românce aflate în turneu.

„Am fost surprinsă de Emma. Am auzit că nu vorbește română, dar a făcut-o destul de bine. A fost plăcut pentru toți românii să vorbească româna, chiar dacă ea nu locuiește aici.

Este un sentiment plăcut”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro.

Emma Răducanu se simte foarte bine în Transilvania. "Mulţumesc foarte mult, turneul este foarte bine organizat. Îmi place România foarte mult şi mă simt ca acasă aici. Înseamnă foarte mult pentru mine să pot juca în ţara tatălui meu, am amintiri foarte plăcute de aici. Mulţumesc tuturor pentru suportul oferit azi.

Eu sunt un pic tristă pentru că nu sunt spectatori în tribune, dar atunci când am ajuns aici şi am făcut primele antrenamente am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea publicului", a declarat Emma Răducanu după ce a învins-o pe Polona Hercog în primul meci disputate la Transylvania Open 2021.

Citeste si: Transylvania Open 2021: Ce mesaj le transmite Emma Răducanu românilor despre Covid 19! Turneul se dispută fără spectatori