Tranziție neașteptată din partea Andreei Mantea: „N-am mai rezistat!” Ce le-a dezvăluit vedeta urmăritorilor

Autor: Diana Ghita

Ce schimbare a făcut Andreea Mantea

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute celebrități din showbiz-ul românesc. Aceasta este prezentatoarea renumitei emisiuni „Casa iubirii”, de la Kanal D.

Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele socializare, unde a strâns o comunitate impresionantă de partea ei. În online, aceasta împărtășește cu internauții multiple aspecte din viața sa.

Ce schimbare a făcut Andreea Mantea

Vedeta nu a ezitat să le mărturisească fanilor că a făcut o tranziție radicală în ceea ce privește vestimentația. Având în vedere că vara s-a sfârșit, iar toamna a început să-și facă simțită prezența, prezentatoarea a luat măsuri, în acest sens.

Citește și: Ce înălțime are Andreea Mantea? „Esențele tari se țin în sticluțe mici!”

Andreea Mantea s-a pregătit riguros pentru vremea răcoroasă. Aceasta a preîntâmpinat iarna, așa că s-a echipat cu o vestă pufoasă și cu niște ghete călduroase, dorindu-și să se asigure că nu va îngheța de frig. Bruneta le-a arătat totul urmăritorilor ei de pe Instagram.

„N-am mai rezistat! Toată luna nu plec fără bundiță și fără UGG-uri. Nu mai plec! Gata! De astăzi am avut curaj să le iau.”,  a spus prezentatoarea de la „Casa iubirii”, cu o mare hotărâre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Pe cine iubește Andreea Mantea? Declarații exclusive despre relația amoroasă a prezentatoarei „Casa Iubirii”

Afecțiunea de care suferă Andreea Mantea

Nu este un secret faptul că Andreea Mantea se confruntă cu o boală autoimună. Probabil, din acest motiv bruneta este o persoană mai sensibilă și încearcă să se protejeze cât mai mult.

De asemenea, în acest sens, vedeta urmează câteva reguli impuse de către medici și ia un tratament strict, pentru a ține sub control respectiva afecțiune, care se manifestă prin simptome violente.

Prezentatoarea va depinde pentru tot restul vieții de acele pastile.

Boala cu care se confruntă îi provoacă Andreei fluctuații mari de greutate. Totodată, conform spuselor ei, simptomele au o legătură considerabilă și cu dispoziția în care se află.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă.

La orice fel de emoție.(...) Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct.”,  a dezvăluit Andreea Mantea, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citește și: Andreea Mantea a surprins pe toată lumea: “Am venit să îmi iau rochie de mireasă” Prezentatoarea „Casa Iubirii” a dezvăluit imediat motivul