Tratamente gripa: cum sa te tratezi de gripa in mod natural

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 feb 2018, 15:40

Cele mai eficiente tratamente gripa: asa scapi de boala rapid fara sa apelezi la medicamente.

Ignorata, gripa poate avea complicatii neplacute si poate duce chiar la deces, asa ca tratarea ei este necesara inca de la primele semne, boala nu trebuie lasata sa actioneze.

Daca nu vreti sa apelati la medicamente, exista o serie de tratamente gripa naturiste, ce pot da rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt. Iata cateva exemple:

Tratamente gripa: ce ceaiuri sunt recomandate

Cele mai eficiente ceaiuri pentru tratarea gripei sunt cele din tei, soc sau busuioc. In special busuiocul are proprietatea de a vindeca rapid infectiile respiratori, asa ca puteti apela cu incredere la el.

Iata doua exemple de tratamente gripa cu busuioc: daca boala nu este inca intr-un stadiu avansat, se pot consuma de 3 ori pe zi ceaiuri fierbinti din miere si busuioc.

Daca gripa este avansata, se consuma cate 6-7 cani din acest ceai la interval de 30 de minute.

Tratamente gripa: siropurile cu extracte din plante

Cele mai eficiente sunt tinctura cu propolis, polenul si laptisorul de matca.

Se pune in jur de o lingurita intr-un pahar cu apa care va fi consumat inainte de a lua masa. Faceti acest lucru iar evolutia bolii va fi stopata, astfel ca sistemul imunitar va reusi sa tina pasul.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.