Tratamente naturiste care iti cresc imunitatea in sezonul rece

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Imunitatea reprezinta capacitatea naturala a organismului de a se apara impotriva infectiilor cu bacterii, microbi sau alti agenti patogeni. In anumite perioade, in special in anotimpurile de tranzitie, imunitatea organismului tinde sa scada.

##VIDEO85903##Ce putem face, insa, pentru a ne intari imunitatea, in special in anotimpurile reci cand organismul face fata cu greu frigului? Exista doua metode recomandate de medici: fie va vaccinati impotriva unei boli care v-ar putea afecta sanatatea pe termen lung cum ar fi gripa, fie optati pentru diferite tratamente naturiste care va vor revigora sistemul imunitar si mecanismul de aparare impotriva bolilor. Alegerea este strict, personala, medicii specialisti recomandand ambele variante care nu se exclud una pe cealalta.



Dintre remediile care au un efect minune in ceea ce priveste cresterea imunitatii enumeram: echinaceea, propolisul, denumit si panaceul universal, uleiuri esentiale de menta, eucalipt, cimbru, busuioc sau brad, etc, vitamina C extrasa din citrice, fructe de padure, macese. Alte plante cu efect de intarire a sistemului imunitar sunt ceapa, usturoiul, hreanul, ghimbirul, etc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.