Tratamentul special pe care îl urmează Armin Nicoară: „Vreau să văd cum decurge”. Acesta speră că, anul viitor, să își poată boteza copilul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 mai 2023, 14:55

Un lucru lipsește din viața lor, fiind vorba de un copil

Sursa: Facebook

Armin Nicoară urmează un tratament extrem de important, fiind nevoie de el din cauza stării de sănătate precare pe care o are din cauza diabetului de care suferă de ani de zile. În acest timp, el și Claudia speră să devină părinți cât de repede se poate.

Claudia Puican și Armin Nicoară stau cu sufletul la gură, deoarece vor să aibă un copil cât mai repede, dar, în tot acest timp, artistul trebuie să urmeze un tratament.

Armin Nicoară trebuie să urmeze un tratament important

În această toamnă, Claudia Puican și Armin Nicoară vor sărbători un an de la cununia religioasă. Cei doi sunt extrem de fericiți cu viața pe care o au, fiind împliniți din punct de vedere profesional și financiar.

Cu toate acestea, un lucru lipsește din viața lor, fiind vorba de un copil.

În ultima vreme, Armin Nicoară a spus de mai multe ori faptul că își dorește să fie tată de băiat cât de curând se poate. Prin urmare, el și soția lui s-au apucat de treabă în acest sens și speră că artista să rămână însărcinată cât de repede cu putință.

Cu toate acestea și implicarea lui Armin Nicoară în venirea pe lume a unui copil nu este de neglijat, căci acesta urmează un tratament care este important în ceea ce privește

mărirea familiei.

Citește și: Armin Nicoară a cerut ajutorul fanilor pentru el și Claudia Puican: „Să mă ajutați”

Armin Nicoară nu a vrut să facă prea multe afirmații despre tratamentul pe care îl urmează, dar își pune încrederea în Dumnezeu și speră ca, anul viitor, să își boteze copilul.

„Noi lucrăm la treaba asta cu copilul.

Mai aștept să mă pun eu pe picioare cu niște vitamine și sperăm că la anul să botezăm. Doamne ajută, la anul, sper eu, așa îmi doresc. Eu acum iau un tratament și sper să fie ok. Nici nu vreau să vorbesc foarte multe, pentru că vreau să văd cum decurge tratamentul (…).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dacă tratamentul funcționează, în iunie, va trebui să mă întorc la doctor. Iau niște vitamine, sunt niște prafuri, sună urât că sunt prafuri, dar sunt vitamine din acelea dizolvabile în apă”, a povestit Armin Nicoară pentru fanatik.ro.

Claudia Puican i-a schimbat viața lui Armin Nicoară

Armin Nicoară a precizat, de curând, faptul că își iubește foarte mult soția și că, în ciuda dezavantajelor pe care le aduce o căsnicie, se bucură foarte mult că ea este soția sa.

Mai mult decât atât, saxofonistul a precizat că până și starea lui de sănătate s-a îmbunătățit datorită Claudiei.

Citește și: Armin Nicoară, cu capul sub rochia unei femei, în timpul unei nunți. Reacția femeii a luat pe toată lumea prin surprindere

„Mă gândesc, în primul rând, la viața mea. Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc.

Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea”, a spus acesta, în cadrul unui interviu.