Trateaza trupul, dar si sufletul! Faceti cunostinta cu preotul asistent, un om care isi face ambele meserii cu daruire si devotament VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 22:40

El este Florin Timofte, preot si asistent medical deopotriva.

Are mereu o vorba blanda pentru fiecare pacient al spitalului de urgenta si parca le mai ia din suferinta. Chiar daca iubeste meseria de asistent, in sufletul sau dragostea pentru Dumnezeu este pe primul loc. Si-a dorit sa-l slujeasca pe Dumnezeu inca de cand avea 7 ani, dar viata l-a indrumat intai catre medicina. Pentru ca avea har si dorea cu tot dinadinsul sa propavaduiasca si cuvantul Domnului, nu s-a lasat pana cand nu si-a vazut visul cu ochii.
Chiar daca pare greu, preotul -asistent isi face ambele meserii cu o daruire iesita din comun. Florin Timofte si-a incheiat programul ca asistent medical. Isi pune reverenda pe el si merge la biserica din curtea spitalului pentru cel de-al doilea serviciu. Acum trateaza sufletul. Preotul asistent Florin Timofte este un exemplu pentru noi toti! Cu astfel de oameni si medicina, si biserica au numai de castigat.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.