Trauma prin care a trecut Maria Dragomiroiu: „Știam că s-ar putea să mor. Asta mi se pregătea”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 sep 2022, 09:29

Maria Dragomiroiu a dezvăluit de ce nu a putut divorța de primul soț

Sursa: Captură KANAL D

Maria Dragomiroiu a suferit mult în primul mariaj, dar cu toate acestea nu a avut curajul de a pune punct căsniciei. Care a fost motivul pentru care artista a decis să rămână alături de fostul soț?

În prima căsnicie, Maria Dragomiroiu nu a avut parte de prea multe momente frumoase și de fericire, ci din contră, artista a suferit foarte mult din cauza soțului infidel. De ce nu a avut curajul să divorțeze și cum a reușit, în cele din urmă, să iasă din această relație toxică? 

Adevăratul motiv pentru care Maria Dragomiroiu nu a divorțat de fostul soț

Maria Dragomiroiu și-a cunoscut primul soț la o vârstă fragedă. L-a întâlnit la 20 de ani, iar după 6 luni de relație, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Imediat după, artista a adus pe lume doi copii, dar cu toate acestea, în familia ei existau foarte multe discuții.

Maria Dragomiroiu era nefericită, iar infidelitatea soțului și problemele financiare au făcut-o să sufere foarte mult.

Deși și-a prins fostul soț în compania amantei, Maria Dragomiroiu nu a depus actele de divorț. La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că nu a îndrăznit să divorțeze pentru că i-a fost teamă că cei din jur o vor judeca. În cele din urmă, soțul infidel i-a cerut divorțul, iar cei doi s-au despărțit definitiv. Copiii au rămas în grija artistei după divorț, aceasta considerând că sunt cea mai mare avere a ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Pentru că pornisem de la țară, un copil de la țară, cu ceea ce mi-a spus mama. Când am plecat de acasă, după clasa a VIII-a, mi-a spus: „să fii cuminte, mamă!”.

Eu am ținut cont de asta. Era rușine, se știe că era rușine să fii căsătorit, să ai copii și să divorțezi. Nu aș fi putut din acest punct de vedere, deși știam că s-ar putea să mor. Am asistat la o discuție în care, într-un fel, asta mi se pregătea. Nu aș fi făcut lucrul ăsta pentru că mă gândeam la copii. O femeie este obișnuită să îndure. Acum nu mai gândesc la fel.
Trecând prin viață, sfătuiesc pe toate femeile să nu facă la fel, din contră. Dacă te obișnuiești așa, așa merge și atunci nu mai este respect. Dacă nu mai e iubire, nu mai e nimic, nu mai are sens. A divorțat el pentru că s-a îndrăgostit de o altă femeie, care era mai mare ca el, avea copii aproape de-o seamă cu mine, dar așa a fost soarta. Mi-am dat seama, în timp, că ăsta a fost norocul meu.
Am introdus și eu acțiune de divorț pentru că mi se părea incorect ca eu să fiu dată în judecată de soțul meu care nu avea dreptate. S-a terminat până la urmă. I-am dat tot, absolut tot, iar eu am rămas cu copiii. Cu cea mai mare avere, cu copiii și cu casa, care era o casă a statului, o casă pe care am cumpărat-o după '90.”,
a povestit Maria Dragomiroiu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Maria Dragomiroiu, despre alimentul care o menţine tânără: "O dată pe săptămână. Nu sunt așa de la Dumnezeu, am grijă de mine"