Trauma suferita il transforma pe Ozan intr-un razvratit! Afla ce atitudine va adopta tanarul impotriva lui Cihan! Intorsatura dramatica in relatia tata-fiu! Totul diseara, de la ora 20:00, la Kanal D, in serialul "Furtuna pe Bosfor"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2017, 10:48

Ozan nu reuseste sa treaca peste trauma pierderii lui Harun, adevaratul lui tata si adopta o atitudine rebela fata de familia sa, fiind la un pas sa provoace un dezastru.

Evenimentele tragice petrecute in viata familiei Gulpinar ii condamna pe toti membrii la un dezechilibru major, Cihan si Dilara sunt depasiti de situatiile dramatice prin care au trecut si scapa de sub control viata copiilor lor.


In vreme ce Hazal continua sa se vada cu Damir, in ciuda tuturor avertismentelor, Asuman ii trimite lui Cihan imagini compromitatoare pentru ca acesta sa afle despre relatia ei secreta cu omul de afaceri murdare.


Bulversat, Cihan merge sa ii ceara socoteala fiicei sale pentru imprudenta de a se intalni cu unul dintre cei mai periculosi dusmani ai familiei lor. Tanara este surprinsa de descoperirea tatalui ei si incearca sa-l convinga ca pozele sunt trucate si ca nu are sentimente pentru Damir.

Tanarul ignora sfaturile bunicului sau, care se vede depasit si apeleaza la ajutorul lui Cihan.
Insa Ozan devine din ce in ce mai rebel si nici macar confruntarea cu cel pe care il considera tatal lui nu il ingrijoreaza.


Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou eipsod din serialul "Furtuna pe Bosfor", la Kanal D.

Citeste si Actorul Burak Tozkoparan, care interpreteaza rolul lui Ozan, in serialul "Furtuna pe Bosfor" are pasiuni nebanuite! Acesta a dezvaluit pentru revista InStyle cateva detalii inedite despre hobby-urile sale

Citeste si Dilara (Ebru Ozkan) din "Furtuna pe Bosfor", o actrita extrem de pretentioasa! Uite ce cerinte are pe platourile de filmare

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?