Travis Scott, arestat la Paris, după o altercație cu un bodyguard! Totul s-a întâmplat după ce artistul a fost prezent la semifinala de baschet de la Jocurile Olimpice

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 aug 2024, 19:40

Travis Scott are probleme cu legea, la Paris

Sursa: Facebook Travis Scott

Travis Scott, celebrul rapper american, a fost implicat într-un nou incident care a atras atenția presei internaționale. La primele ore ale zilei de vineri, 9 august, Scott a fost arestat la Paris după o altercație cu un bodyguard.

Incidentul în care a fost implicat Travis Scott a avut loc la renumitul hotel George V, din Paris, la doar câțiva metri de Champs-Élysées. Ulterior altercației, autoritățile franceze au confirmat că rapperul a fost reținut pentru scurt timp.

Travis Scott a fost arestat la Paris, după o altercație cu un bodyguard 

Conform relatărilor oficiale, conflictul a izbucnit când un agent de securitate a intervenit pentru a separa doi bărbați aflați în dispută, printre care se afla și Travis Scott.

Detaliile exacte ale altercației nu au fost clarificate complet, însă se pare că rapperul ar fi atacat bodyguardul, ceea ce a dus la intervenția poliției.

„Pot confirma că în data de 9 august 2024, la scurt timp după ora 5 dimineața, poliția a fost chemată la hotelul Georges V și l-a arestat pe bărbatul poreclit Travis Scott pentru agresarea unui agent de securitate”, a declarat procurorul din Paris, pentru PEOPLE.

Citește și: Cine sunt artiștii nominalizați la Premiile Grammy 2024. Gala are loc pe 4 februarie

Cu doar o zi înainte de incidentul din Paris, Travis Scott a fost văzut la semifinala de baschet a echipei SUA împotriva Serbiei, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, la Arena Bercy. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce alte probleme cu legea a mai avut, recent, Travis Scott

Acest incident nu este primul de acest fel pentru Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster II. În doar câteva luni, artistul, în vârstă de 33 de ani, a avut mai multe probleme cu legea.

La finalul lunii iunie, rapperul a fost arestat în Miami, sub acuzațiile de tulburare a ordinii publice și violare de domiciliu, după ce a provocat scandal pe o ambarcațiune închiriată.

Potrivit Daily Mail, Travis Scott ar fi devenit agresiv verbal și ar fi continuat să provoace tulburări chiar și după ce a fost avertizat de poliție. În acel caz, Scott a fost eliberat pe baza unei cauțiuni de 650 de dolari.

Citește și: „Oui!”/ Moment inedit la Jocurile Olimpice de la Paris: Atleta Alice Finot și-a cerut în căsătorie iubitul imediat după cursă

Avocatul artistului, Bradford Cohen, a declarat, la acea vreme, că a incidentul cu ambarcațiunea a pornit doar dintr-o „neînțelegere” și a subliniat că nu a existat nicio altercație fizică gravă: „Domnul Scott a fost reținut pentru scurt timp din cauza unei neînțelegeri. Nu a existat absolut nicio altercație fizică implicată și mulțumim autorităților pentru că au colaborat cu noi pentru o soluționare rapidă și amiabilă”.  

Surse foto: Facebook Travis Scott; Instagram @travisscott 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.