Trebuia sa fie momentul unic in care isi vad bebelusul pentru prima data, dar ecografia i-a ingrozit. Ce au observat parintii in spatele bebelusului lor

Editor: Alexandra Dragos Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:07

"Ce naiba e asta?" Aparatul a aratat o prezenta NECURATA in burta mamei, langa bebelus.

Motivul? Bebelusul lor mult asteptat nu pare sa fie singur in burta mamei. La ecografie, o prezenta neasteptata a fost zarita in apropierea capului copilului. O copie a ecografiei, incarcata pe internet, arata cum fatul sta in burta mamei, in timp ce o figurina il vegheaza, din partea dreapta a imaginii.

In momentul in acre parintii, ingroziti, i-au cerut explicatii doctorului, acesta nu le-a putut oferi niciun raspuns.

Le-a spus doar ca nu a mai vazut asa ceva in toata cariera lui.

In mod interesant, bebelusul a venit pe lume cu doua luni mai devreme, ca si cum si-ar fi dorit sa iasa mai repede de acolo. Aprope jumatate de milion de oameni au vrut sa vada poza, in mai putin de 24 de ore.

Crezi ca e ceva necurat la mijloc, sau doar o eroare a aparatului medical?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.