„Trebuia să fiu și eu în mașină” Colegul lui George, soferul dubiței zdrobite între două TIR-uri, pe A1, face noi dezvaluiri despre ziua de dinaintea accidentului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 iun 2024, 05:05

Un accident extrem de grav a avut loc marți, pe Autostrada A1, în sensul de mers spre București. Patru mașini au fost implicate, dintre care două autoturisme și două TIR-uri. Cinci persoane și-au pierdut viața, printre care și George.

Tragedia a avut loc marți, în zona localității Ciorogârla. Cinci muncitori, aflați în dubița zdrobită între cele două TIR-uri, au murit pe loc. Scenele de la locul accidentului sunt greu de descris. 

Cinci muncitori au fost zdrobiți între cele două TIR-uri. Colegul lui George trebuia să fie și el în mașină

În dubiță trebuiau să fie șase muncitori. Cel de-al șaselea bărbat a fost sunat în ultima clipă și rugat de șef să rămână în localitate.

Acum, bărbatul este șocat de cele întâmplate și nu îi vine să creadă ce au pățit colegii săi.  

Aseară m-a sunat domnul director să nu mă duc, că am altă problemă aici. Trebuia să fiu și eu în mașină ”, a spus colegul lui George. 

Citește și: Carambol pe o șosea din județul Cluj, cu patru autovehicule. O persoană și-a pierdut viața, iar a doua a rămas prinsă între fiarele contorsionate

Șoferului TIR-ului care a provocat tragedia a venit cu o explicație șocantă: a fost orbit de soare și nu a mai văzut nimic în fața ochilor. Din păcate, din cauza aceasta cinci bărbați au murit striviți, iar acum familiile se pregătesc de înmormântare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George urma să se căsătorească anul viitor

George și iubita sa urmau să se căsătorească anul viitor, pe 13 iulie 2024. Planurile de nuntă au fost însă spulberate, după ce George, șoferul dubiței zdrobite între cele două TIR-uri, a murit pe loc

Citește și: Accident de mari proporții în Capitală! Două mașini s-au ciocnit puternic în zona Bibliotecii Naționale: „Mașinile sunt praf, ireparabile”

Familia și apropiații sunt în stare de șoc și nu acceptă nici acum sfârșitul tragic al bărbatului în vârstă de 34 de ani, care avea toată viața înainte.

„Drum lin spre Cer! Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, George!”

Drum lin către îngeri, prieten drag! Mult prea devreme... nu am cuvinte... Condoleanțe familiei și putere sa treacă peste acest necaz! O sa rămâi veșnic în amintirea noastră, vesel și plin de viață! Dumnezeu să te ierte, prieten drag! ”,

sunt câteva dintre mesajele de rămas bun. 

 

Taguri: