„Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe, să nu apuce vreodată să depindă de cineva”. Cum a reacționat Anamaria Prodan când a auzit că Irinel Columbeanu a ajuns să stea într-un azil. Fostul milionar nu-și permite să plătească nici măcar chiria

Author: Lavinia Medrea

Fostul milionar nu-și permite să plătească nici măcar chiria

Sursa: Captură YouTube Ilinca Vandici/theXclusive - colaj Kanal D

După ce a auzit că Irinel Columbeanu este într-o situație delicată și a ajuns la azil, Anamaria Prodan a avut prima reacție.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai faimoși milionari din România. O perioadă bună din viața lui s-a bucurat de faimă, bani și de femei tinere și frumoase dar, din păcate, toate acestea au luat sfârșit. Acum, fostul afacerist nu-și mai permite să plătească nici măcar chiria azilului în care a ajuns să locuiască.

Cum a reacționat Anamaria Prodan când a auzit că Irinel Columbeanu a ajuns să stea într-un azil

Irinel Columbeanu a ajuns din milionar la sapă de lemn. Și-a pierdut averea, bunurile și superba vilă din Izvorani în urma unui incendiu devastator din 2020, intitulată cândva „palat”.

Citește și: Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Fostul afacerist declara în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată în urmă cu aproape două luni, că ghinionul s-ar fi năpustit asupra lui după ce ar fi decis să candideze la Primăria Capitalei.

Pe vremea aceea, oponentul lui era Sorin Oprescu iar Irinel Columbeanu crede că l-ar fi supărat foarte tare deoarece, brusc, după decizia de a candida, a primit o înștiințare de la bancă prin care a fost informat că un credit a fost declarat scadent.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în emisiunea

menționată anterior.

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „N-am cum să-l țin fără bani”. Acesta are o situație financiară precară, ce nu-i permite să achite costurile azilului

Anamariei Prodan, care îl cunoaște de mulți ani pe Irinel Columbeanu, îi pare rău pentru situația fostului afacerist dar consideră că acesta ar fi trebuit să se gândească bine la ce va face la bătrânețe, fără să ajungă în situația în care să primească ajutor din stânga și din dreapta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani.

Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea.

Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aștearnă foarte bine pentru bătrâneţe” , a declarat Anamaria Prodan, relatează  as.ro.

Irinel Columbeanu nu-și permite să achite chiria la azil

Din păcate, Irinel Columbeanu a ajuns în situația în care nu poate achita nici măcar chiria lunară de 3.000- 4.000 de lei la azilul în care este cazat. Fostul milionar a ajuns să trăiască doar din pensia de 2.000 de lei de la stat, venit care nu poate acoperi cheltuielile de întreținere în azil.

Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, spune că înțelege neputința fostului milionar de a-și plăti chiria în azil, dar spune că nici nu îl poate ține pe gratis la nesfârșit. 

Patronul azilului în care este cazat Irinel Columbeanu a mai declarat că îl va ține pe fostul afacerist pe gratis în azil o lună- două, drept ajutor, deoarece îi leagă o prietenie adevărată, mai ales pentru că și tatăl lui Irinel Columbeanu a fost internat în același azil.

Reamintim că Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, are și probleme grave de sănătate care i-au afectat viața. Fostul afacerist a suferit un AVC, motiv pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale și nevoit să ia tratament pe perioada recuperării. 

Irinel Columbeanu a prezentat, în emisiunea menționată la început, dificultăți în mișcare și vorbire. Fostul milionar cu greu răspundea întrebărilor adresate de prezentator, cu greu ridica paharul la gură și, pe lângă aceste aspecte, nu-și putea ține ochiul drept complet deschis.