TREBUIE sa fii nebun sa CRESTI asa ceva in casa! Familia care are un animal de casa total NEOBISNUIT

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:31

Ary Borges din Brazilia a reusit sa ia de la un circ doi tigri care se aflau in conditii extrem de precare si i-a crescut in casa la el.

Familia lui s-a obisnuit atat de mult cu felinele incat le considera ca membrii lor. Ii hranesc si se joaca cu ei ca si cum ar face-o cu niste copii. Fiicele lui Ary sunt si ele la fel de protectoare cu tigrii si chiar inoata cu ele in piscina. Fiica lui Ary are la randul ei o fetita de cateva luni pe care o plimba pe spatele tigrului.

 

Pana unde e iubirea fata de animale si pana unde merge inconstienta? Ginerele lui Ary este singurul care nu vrea sa se apripie

de animale si acelasi lucru o sfatuieste si pe sotia lui, insa aceasta nici nu vrea sa auda deoarece de opt ani are grija de feline. Acum sunt inca sapte. Familia din Brazilia vrea sa deschida o rezervatie pentru aceste feline.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.