„Trebuie să fiu închis, sunt nebun”. Incredibil ce a făcut un român după ce și-a atacat soția! Bărbatul a fost cel care a denunțat fapta

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iul 2023, 15:31

Incredibil ce a făcut un român după ce și-a înjunghiat soția!

 

Sursa: Facebook Katie Hurmuz-Irimia/Mihai Hurmuz-Irimia - colaj Kanal D

Un român în vârstă de 29 de ani și-a ucis soția prin înjunghiere în apartamentul lor din Marea Britanie.

Un român în vârstă de 29 de ani și-a înjunghiat soția de peste 100 de ori și a ucis-o. Crima a avut loc în apartamentul lor din Marea Britanie și urmează ca inculpatul să-și primească sentința joi. 

Ce a făcut românul după ce și-a înjunghiat soția

Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă în casa în care locuia cu soțul ei, la Wallingford, Oxfordshire, la primele ore ale dimineții, pe 30 august 2022.

În trecut, femeia și-a mai raportat soțul după ce a fost atacată, dar nimeni nu l-a pedepsit. Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani, va fi condamnat joi, conform  BBC.

După ce a ucis-o, Mihai a făcut un duș și s-a uitat la televizor. Cu puțin timp înainte de ora 02:00, pe 30 august 2022, bărbatul a declarat că a folosit două cuțite pentru a-și înjunghia peste tot soția: „Trebuie să fiu închis.

Sunt nebun”
, a spus românul autorităților.

Citește și: O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț i-a pus capăt vieții și apoi și-a încheiat socotelile cu viața. Motivul crimei ar fi fost gelozia

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ofițerii de poliție au găsit sânge în dormitorul și holul casei celor doi soți, dar și două cuțite pline de sânge în dormitor și bucătărie.

Mihai și-a înjunghiat soția în gât și în piept.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor înainte de a suna calm la poliție pentru a raporta ce a făcut. Apelul către poliție era doar despre el, o încercare egoistă de a câștiga simpatie” , a precizat poliţia.

S-au certat cu câteva zile înainte de crimă 

Cu câteva zile înainte să aibă loc tragedia, cei doi soți ar fi avut o ceartă aprinsă. Deși se împăcaseră ulterior, Katie îi spusese lui Mihai că relația lor a luat sfârșit.

Citește și: Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

În august 2020, Katie a alertat autoritățile cu privire la faptul că a fost bătută de soțul ei când l-a confruntat în privința infidelității lui.

Ulterior, Mihai a amenințat că îi va incendia casa soacrei sale și mașina cumnatului său.

Mihai a fost arestat dar, în final, Katie nu a depus plângere împotriva lui. Ulterior, în aceeași lună, femeia a spus poliției că soțul ei a încercat s-o atace cu un cuțit și cu o bâtă de baseball. A fost arestat, dar nu au fost luate măsuri suplimentare.