,,Trebuie să o stimulez astăzi “Jador și iubita lui și-au mărit familia. Anunțul a fost făcut chiar de Alexandra Dobia

Autor: Diana Bostan

Jador și Alexandra Dobia

Sursa: Instagram- Jador Adevărat

Jador și Alexandra trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nimeni nu se aștepta ca manelistul să întâlnească pe cineva care să-l liniștească. De curând, Jador și iubita lui și-au emoționat fanii cu ultima postare de pe Instagram. Familia lor s-a mărit cu un membru.

Artistul a postat pe contul său de Instagram un video emoționant cu iubita lui și un pui de pisică. Noul membru al familiei este extrem de răsfățat de Alexandra Dobia, iar martor la întreaga scenă a fost chiar manelistul.

Jador și Alexandra Dobia au adoptat un pui de pisică

Fire sensibilă și iubitoare de animale, Alexandra este extrem de atentă la puiul de pisică și la nevoile acestuia.

Jador a asistat amuzat la întregul ritual dintre pisicuță și iubita lui. „N-am stimulat-o ieri, trebuie să o stimulez astăzi”, a spus Alexandra Dobbia.

Citește și: Bogdan Mocanu, declarație surprinzătoare despre Bianca Comănici „Te iau de nevastă”. Cât de bine se cunosc cei doi

Jador îi îndeplinește toate dorințele iubitei sale, chiar dacă asta înseamnă să aibă grijă de un animal de companie.

„Ce frumoasă este”, a spus Jador. Iubita lui Jador se află în București, iar ea și artistul vor să petreacă mult timp împreună, mai ales că artistul a fost destul de ocupat cu lansarea piesei „Șarpelo”.

Citește și: Bogdan Mocanu, enervat de iubita lui Jador: „Vreau și eu o gagică” Ce s-a întâmplat între cei doi buni prieteni

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul a anunțat că urmează un vlog exploziv, în care Alexandra o întâlnește pentru prima dată pe mama iubitului său.

Artistul și Alexandra nu se grăbesc cu nunta

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Jador și iubita lui nu se grăbesc cu planurile de nuntă. Deși manelistul dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai curând, Alexandra vrea să se axeze pe studii și carieră și după să se căsătorească.

De ce mă grăbesc?  Prima dată trebuie să termin tot. Nu mă grăbesc”,   a spus Alexandra Dobia, într-un videoclip postat de Jador.

Citește și: Familia lui Jador a îmbrăcat hainele de doliu. ,,Era în comă de câteva zile’’ și s-a stins chiar ieri

Jador și Alexandra s-au întâlnit în Spania, iar ea este exact femeia pe care a așteptat-o o viață întreagă.

Alexandra este o fire sensibilă, simplă și nu-și dorește să atragă atenția printr-un machiaj vulgar sau prin ținute deocheate.

Citește și: „Știe lumea că l-a vorbit urât pe Jador. Îi plătea și chiria”. Despre cine este vorba, de fapt, în „Șarpelo”, piesa lansată de Jador! El este cel care l-a trădat pe artist

Artistul nu ratează vreo ocazie de-ai arăta cât de mult ține la ea, exprimându-și iubirea în versuri.

„Tu ești acel vis care mă trezește la viață și îmi umple existența cu iubire și emoții. Să ne bucurăm de această zi și să privim împreună spre un viitor plin de iubire și fericire. Te iubesc mai mult decât cuvintele pot exprima. Sper că această declarație captează esența dragostei mele pentru tine ALEASA mea!”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.