Trecem la starea de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul

Autor: A.I.
Actualizat: 08 iul 2020, 14:06

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul Ministrul Sanatatii a anuntat ca Guvernul se gandeste la reintroducerea starii de urgenta.

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul  Ulterior Nelu Tataru a declarat ca, momentan, nu se impune starea de urgenta si ca se vor face analize in continuare.

„La propunerea INSP, Ministerul Sănătății către CNSU, propunere către Președintele României, dar înt-un context care în acest moment nu face...”, a spus Nelu Tătaru.

„Gestionăm o criză a pandemiei, vreau să avem o legislație care să ne permită să ne desfășurăm activitatea, să revenim la acele cazuri de 100 și ceva de infectări pe zi. Facem

o analiză, facem o propunere spre starea de urgență”, a declarat ministrul Sanatatii.

„Creșterea numărului de cazuri e de la o zi la alta și atunci se poate declara o stare suplimentară decât cea de alertă, dar evaluarea ne va da și răspunsul”, a mai precizat el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul

Trecem la stare de urgenta? Nelu Tataru a facut anuntul  Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore cel mai mare numar de infectari de cand a inceput pandemia de coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, un record negativ de noi infectări raportate, după ce pe 11 aprilie s-au înregistrat 523 de noi cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 1.817 persoane au decedat din pricina COVID-19.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.