La o săptămână de la tragicul eveniment, oamenii încă vin să aprindă lumânări pentru Raisa și să-i amenajeze un adevărat altar la locul în care s-a petrecut tragedia.
Trecerea de pietoni pe care a fost omorâtă Raisa are benzile șterse în continuare
În intersecția de pe Bulevardul Laminorului, locul în care Raisa a fost spulberatp și apoi târâtă aproximativ 50 de metri, trecerea de pietoni are în continuare benzile șterse.
Chiar dacă există indicatoare rutiere pe stâlpi care arată că urmează treceri de pietoni, pe Bulevardul Laminorului există nu mai mult de 13 treceri de pietoni care au benzile extrem de șterse.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Locatarii din zonă au cerut reabilitarea marcajelor de pe stradă, mai ales în locurile în care riscul accidentelor este crescut. Oamenii au mai declarat că zona este una foarte circulată și trec foarte des multe mașini de-a lungul bulevardului.
„Dacă nu moare nimeni, nimeni nu face trecerea”
Dacă instanța va decide că Administrația Străzilor nu a făcut nimic în privința trecerilor nemarcate, cel mai probabil va fi considerată parte responsabilă civilment și obligată să plătească daune împreună cu cei care sunt găsiți vinovați pentru moartea Raisei și rănirea colegei ei, Marina.
Vasilian Octavian, un bărbat de 43 de ani, a venit să vadă locul în care Raisa și-a dat ultima suflare. Bărbatul spune că în 1994, nepotul său a fost omorât de o mașină pe trecerea de pietoni din Târgoviște, și abia după tragedie, trecerea de pietoni a fost marcată.
„Important e să moară cineva ca să facă o trecere de pietoni. Dacă nu moare nimeni, nimeni nu face trecerea”, a declarat bărbatul.