Trecerea timpului vindeca ranile lui Cemile, iar aceasta renaste din propria cenusa. Nu rata un nou episod dramatic, in aceasta seara, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Dupa doi ani de la incidentul tragic provocat de Ali la nunta lui Cemile, personajele serialului si-au vindecat ranile si au inceput un capitol nou al vietii, pastrand, insa, amintirile triste.

Cemile nu s-a lasat doborata nici de aceasta data si a reusit sa cladeasca un nou inceput pentru ea si familia sa. Aceasta a mostenit averea lui Hikmet si le-a oferit o viata mai buna copiilor sai. Osman este deja elev si pare un copil fericit, desi de-a lungul timpului trecuse prin filtrul mintii sale toate evenimentele tragice ale familiei. Berrin s-a casatorit cu Hakan, in semn de recunostinta pentru ca acesta l-a salvat pe Ahmet, insa au o casnicie nefericita.

Mete a continuat sa se dedice carierei sale in muzica avand succes cu formatia sa. Aylin s-a resemnat si a ramas fidela lui Murat, care intr-un exces de furie, e pe cale sa-si ucida sotia.

Ali iese din inchisoare in urma unui decret, fara sa-si ispaseasca pedeapsa pentru crima comisa si se indreapta catre casa. Acesta isi gaseste locuinta intr-o stare deplorabila si este cuprins de tristete si regrete.

Cemile il vede in fata casei pe Ali si constata cu uimire ca fostul sau sot fusese eliberat si se ingrozeste la gandul ca va incepe din nou calvarul pentru familia sa.

Cum va reusi Cemile sa o ia de la capat si prin ce transformari trec celelalte personaje, veti putea afla urmarind un nou episod din serialul" Tradarea", la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20.00!


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.