Trecutul nu-i da pace lui Hunkar! Ce se intampla astazi in ''Ma numesc Zuleyha'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.

Demir si Cengo continua “asaltul” asupra lui Fekeli si Yilmaz, dusmanii de temut ai mosierului. Dupa ce au “aruncat in aer” depozitul in care stiau ca se vor afla “inamicii” lor, cei doi prieteni asteapta confirmarea actiunii lor.

La conacul lui Fekeli este zarva mare. Cu totii au aflat despre explozia de la depozitul din Cukurova si se tem pentru pentru viata stapanului lor. Fekeli si Yilmaz insa, sunt fericiti ca au reusit sa “fenteze” destinul, ei scapand teferi din “atentatul” provocat de Demir.

Trecutul nu-i da pace lui Hunkar. Un lucru neasteptat se petrece atunci cand Fekeli ii face o vizita lui Hunkar, la mosie.

Crezandu-l mort, de mai bine de 20 de ani, Hunkar are un soc atunci cand il revede pe Fekeli. Demir reactioneaza vehement cand afla ca mama lui s-a intalnit cu cel care se face vinovat de moartea tatalui sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zuleyha si Demir participa la o intalnire importanta a afaceristilor din Adana. Spre surprinderea Zuleyhei, Yilmaz, proprietar al unei fabrici de bumbac, se numara printre invitatii de onoare. Cand Demir afla ca se afla in aceeasi incapere cu Yilmaz, reactioneaza vehement in fata sotiei.