Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Patru persoane au ajuns la spital

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 oct 2023, 11:24

Patru persoane au ajuns la spital

Sursa: Pexels.com

Vineri seară, 27 octombrie 2023, a avut loc un grav accident rutier în Mamaia, din care au rezultat patru victime ce au fost transportate la spital.

Accidentul în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în Mamaia, mai exact în apropierea un parc acvatic cunoscut de locuitori și turiști. Patru persoane au avut nevoie să fie transportate la spital.

Citește și: Contabila care a căzut de la etajul 5 și a omorât o altă femeie, acuzată de o infracțiune rar întâlnită. Câți ani de închisoare riscă aceasta

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia

Accidentul a avut loc vineri, atunci unul dintre cele două autoturisme ce se deplasau dinspre Constanţa spre Mamaia Nord, a schimbat brusc banda de mers, astfel creându-se o coliziune între cele două. În momentul în care a avut loc coliziunea dintre cele două autoturisme ce se deplasau dinspre Constanţa spre Mamaia Nord, prima mașină a intrat pe contrasens, astfel a lovit frontal o maşină de teren care circula regulametar. 

Forța cu care mașina de teren a fost lovită frontal a fost atât de puternică încât mașina a rupt un stâlp înainte de a se opri, iar motorul autoturismului ce a intrat în mașina ce circula regulamentar a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță. La fața accidentului a venit Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS), alături de o descarcerare și un SMURD B. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei trei șoferi și o femeie, mai exact trei bărbați și o femeie, au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Persoanele ce se aflau la volan au fost testate pentru a verifica alcoolemia pe care aceștia o aveau la momentul producerii accidentului, iar rezultatul a fost zero.

În urma accidentului din care au rezultat patru persoane ce au fost transportate la spital, autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citește și: Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla s-a rupt în două

Accident cumplit Constanța

Un tânăr de 21 de ani s-a stins din viață în urma unui accident tragic ce a avut loc în Constanța, la data de 27 octombrie 2023. Tânărul de 21 de ani se deplasa e bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, când la un moment dat a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma acestei neatenții, mașina a fost ruptă în două și a fost proiectată într-un gard, băiatul fiind aruncat direct pe asfalt.

„Noaptea trecută am fost solicitați să intervenim prin apel la 112, la un accident rutier  cu un autoturism răsturnat pe bulevardul Aurel Vlaicu. La locul accidentului s-a deplasat Detașamentul Port, cu un ASAS și un echipaj de prim ajutor. Sosiți la fața locului, colegii  mei au constatat o victimă inconștientă, de sex masculin, aflată în afara autoturismului. Pompierii au început protocolul de resuscitare, dar din păcate, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat”, susțin pompierii constănțeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, relatează ziuaconstanta.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.