Trei bărbați și-au făcut piscină într-un cimitir și s-au bălăcit - Imaginile au devenit imediat virale - Video

Autor: Alina Petre
Actualizat: 01 mai 2023, 06:40

Piscină în cimitir

Sursa: Stiridecluj.ro

Trei bărbați și-au făcut piscină în cimitir. Aceștia au umplut un mormânt cu apă și apoi s-au bălăcit. Imaginile au devenit virale pe internet.

Întergul incident a avut loc în județul Constanța. Trei bărbați au săpat o groapă, au umplut-o cu apă și s-au bălăcit, mai multe ore.

Piscina amenajată în cimitir a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Cei trei protagoniști din comuna Mircea Vodă nu au mai ținut cont de mormintele din jur și au decis să se distreze la 40 de grade, în piscina creată chiar de ei, iar apoi, au postat filmarea pe rețelele sociale. 

Din primele informații, se pare că aceștia lucrează ca și gropari în cimitir.

Citeste si: Incendiu puternic de vegetaţie în parcul IOR din Capitală- Pompierii intervin de urgență

Imaginile au devenit imediat virale

În imagini se observă cum cei trei bărbaţi se bălăcesc într-un cavou pe care l-au umplut cu apă. Printre celelalte morminte, tinerii se scaldă de zor fiind vizibili distraţi de întreaga ispravă.

Mai mult, pentru ca totul să fie făcut ca la carte aceştia au folosit şi o melodie pe măsură care să se potrivească mai bine cu imaginile.

Imaginile au fost însoțite și de un mesaj „Și când mor am valoare”, a scris persoana care a publicat imaginile sinistre, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbații au primit mai multe întrebări cu privire la locația unde se află pricina improvizată în cimitir, dar aceștia nu au răspuns.

Canicula revine în România- Urmează temperaturi de foc

Meteorologii anunță că vremea se va încălzi în toată țara la început de lună.

Pentru ziua de marți, 2 august 2022,   Administrația Națională de Meteorologie (ANM)   anunță temperaturi maxime cuprinse între 25 și 32 de grade, acestea fiind în creștere comparativ cu zilele precedente.

Pe parcursul zilei de marți, cerul va fi variabil și va mai prezenta unele înnorări în special în jumătatea de est a țării. În aceste zone, pe arii restrânse, pot să apară ploi de scurtă durată, însă nu se vor înregistra cantități mari de apă. Meteorologii anunță că vântul va sufla slab și moderat, iar în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și la munte va mai prezenta unele intensificări.

Dacă temperatura maximă va urca până la 32 de grade în cursul zilei de marți, minima va fi cuprinsă între 9 și 22 de grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 2 august 2022. Vremea se încălzește din nou în toată țara. Ce maxime se vor atinge