Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2024, 13:53

Trei frați orfani au o dorință: o vacă pentru a putea bea lapte

Sursa: captură video

Într-o lume în care cei mai mulți copii visează la cadouri scumpe, cei trei frați orfani de tată și părăsiți de mamă au o singură dorință: să primească o vacă.

Asociația MGM prezintă povestea a trei frați orfani de tată și părăsiți de mamă de doi ani de zile. Aceștia trăiesc în condiții aprige, însă speranța lor spre mai bine există. Cea mai mare dorință pe care și-o exprimă doi dintre frați este o vacă, pentru a bea lapte.

Citește și: „Mami e în cer” Povestea impresionantă a patru copii orfani de mamă, care au rămas în grija tatălui. Bărbatul face tot posibilul pentru a le asigura un trai cât mai bun

Mama i-a părăsit pentru un bărbat, iar tatăl a murit subit lângă sobă

Copiii nu mai au parte de iubirea și căldura a ceea ce înseamnă o familie, un cămin. Se mai au doar pe ei și se ajută așa cum pot. Doi frați și o surioară spun că cea mai mare dorință a lor este să aibă o vacă, pentru lapte.

„Vreau să am o vacă.

Ca să beau lapte”,
spune Ionuț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cu lacrimi în ochi și o expresie tristă a feței, unul din cei trei frați povestește momentul în care a vorbit pentru ultima dată cu mama sa, neștiind că nu o va mai vedea niciodată.

„De doi ani mama nu mai are grijă de noi. S-a dus cu altul. Ne-a spus că pleacă la sapă pe șantier și noi am crezut-o. A plecat și nu am mai vorbit deloc cu ea.

Tata s-a dus să bea apă, după s-a întins lângă sobă și acolo a murit,” spune unul din cei trei frați.

Citește și: “Plângea lângă fată”. Mărturii cutremurătoare făcute de martorii accidentului din Timiș, în urma căruia o tânără și-a pierdut viața. Ce spune mama băiatului care a provocat tragedia

Cum pot fi ajutați cei trei frați

Pentru susținerea copiilor puteți dona cu specificația „Fii Gospodar- Lutac”.

Nume: ASOCIATIA MGM

Banca BCR

RON: RO92 RNCB 0234 1679 3413 0001
GBP: RO81 RNCB 0234 1679 3413 0005
EUR: RO65 RNCB 0234 1679 3413 0002
USD: RO38 RNCB 0234 1679 3413 0003

Cod SWIFT:RNCBROBU

PayPal: [email protected]



Revolut: 0755381770

View this post on Instagram

A post shared by Asociatia MGM (@asociatiamgm)

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.