Trei Cupidoni le-au dat bataie de cap locuitorilor din Sibiu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 22:10

Trei zei greci desprinsi parca din legendele de odinioara au aterizat la Sibiu.

 Mai mult dezbracati decat imbracati, cu arcul la purtator, au sfidat ploaia si au luat la pas centrul orasului. Au incercat sa patrunda in inimile trecatorilor...dar se vede treaba ca mai mult i a pus pe fuga..

De sagetile cupidonilor n a scapat nimeni. La tarasa, in fata magazinului, in statia de autobuz sau pur si simplu in strada sibienii s au trezit inconjurati, mangaiati si priviti tandru de catre cei trei straini...


Priviti o pe aceasta tanara... Mai ca s a lipit de vitrina magazinului si nu stie incotro s o apuce...N are nicio scapare in fata cupidonilor hotarati sa o cucereasca...

SI cum romanii nu prea stiu de gluma... unii s au aratat chiar revoltati de gesturile prietenoase ale barbatilor cu bustul gol. Intreaga poveste a fost pusa in scena de trupa franceza Les Goulus, invitata la Festivalul International de Teatru de la Sibiu.


Chiar daca nu toata lumea s-a lasat lovita de sagetile dragostei, cei trei Cupidoni au reusit sa sa starneasca zambetele publicului intr o zi mohorata si ploioasa.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.