Trei diete pe care trebuie sa le urmezi daca vrei sa arati PERFECT la vara!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:12

Femeile sunt innebunite atunci cand vine vorba despre noile diete de detoxifiere, care nu sunt altceva decat o modalitate alternativa prin care isi pot scapa organismul de toxine. In ciuda faptului ca multi oameni de stiinta cred ca organismul nu are nevoie de curatare deoarece nu vad beneficiile unei asemenea cure.

Mai mult, toxinele care sunt puternic blamate de catre  dieteticieni nu sunt inca definite in mod corespunzator, cu toate acestea ei prescriu in continuare diete de detoxifiere deoarece se pot observa imbunatatiri ale functionarii organismului uman.
Ideea din spatele detoxifierii unui organism este de a curata toxinele din corp, o diete de detoxifiere este ptescrisa pentru a elimina subtantele chimice sau toxinele, in ideea de a duce un stil de viata sanatos.


Dietele de detoxifiere contin nuci, fructe, legume si reducerea catitatii de alcool, zahar si cofeina. In ziua de astazi, diversi dieteticieni sugereaza cure de cure special concepute pentru persoana care are nevoie de o asemenea curatare. Astfel, ne-am gandit sa va prezentam o trei diete de detoxifiere care te vor ajuta sa-ti mentii silueta si sa fii sanatos.

Dieta raw
Nutritionistii cred ca alimentele consumate in forma lor naturala este o varianta foarte sanatosa, de fapt in asta consta dieta raw.
Nutritionistii recomanda evitarea alimentelor care contin aditivi, alimentelor conservate sau nutrienti degradati.

Alimentele consumate in forma bruta sunt vitale pentru un sistem imunitar sanatos, cum fi fibre, vitamine minerale, clorofila.
Diverse alimente, cum ar fi oua de pasare, sau carnea de vita, pasare nu pot fi consumate crude de aceea se recomanda evitarea lor si indreptarea atentiei sper legume si fructe.

Bea doar sucuri naturale si foarte multa apa, doar asa  poti mentine hidratarea.
Cea mai buna parte a acestui tip de alimentatie este ca este ca ajuta foarte mult sistemul digestiv deoarece mancarea neprelucrata este benefica pentru curatarea ficatului.

Dieta cu suc detoxifiant

Un suc detoxifiant are in compozitie fructe sau legume proaspete proaspat stoase. Evita pur si simplu sucurile pre-ambalate deoarece contin foarte multi conservanti.Curatarea sau procesul de detoxifiere ajutat de enzimele care se gasesc cu precadere in sucurile proaspete.


Pentru ati intineri organismul nu ai nevoie decat sprijin suplimentar de minerale, enzime si vitaminecare sunt prezente in in fructe si in sucurile proaspete. De asemenea sucuriel ajuta la pierderea rapida a kilogramelor in plus si intareste sistemul imunitar.

Dieta mono

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.