Trei frați au decedat într-o casă cuprinsă în flăcări. Mama celor trei a aflat despre tragedie la telefon

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 ian 2024, 00:30

Trei frați au decedat într-o casă cuprinsă în flăcări

Sursa: PixaBay

Trei frați din România și-au găsit sfârșitul într-o casă din Germania ce a luat foc. „Au strigat după ajutor. A fost groaznic"

Un incendiu de proporții a luat viața a trei frați din România, unul avea 8 ani, celălalt 14 ani, iar surioara celor doi băieți avea doar 4 anișori. Cei trei locuiau în Germania, mai exact în orașul Gernsbach din landul german Baden-Württemberg. 

Citește și: De la ce a izbucnit o explozie pe o navă din șantierul naval Midia. Incidentul s-a soldat cu trei victime

Trei frați au decedat într-o casă cuprinsă în flăcări

Trei frați și-au pierdut viața joi seară, într-un concediu de proporții ce a avut loc în Germania, mai exact în orașul Gernsbach din landul german Baden-Württemberg. Cele trei suflete ce au părăsit această lume din cauza incendiului erau de cetățenie română și aveau vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Astăzi, în urma casei în care locuiau aceștia a rămas doar cenușă și o fotografie a celor trei suflete, Amelia, de 4 anișori, Alessio, în vârstă de 8 ani și Adelin, de 14 ani, în care sunt puse alături flori, în memoria copiilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Joi seară, vecinii au fost treziți de urlete și țipete, iar în jurul orei 02:00, din clădire a început să iasă fum.

T inerii stăteau pe acoperiș, cu picioarele atârnând peste jgheab. Au strigat după ajutor. A fost groaznic", a declarat un vecin. Deși pompierii au reușit să intervină și să salveze alte șase persoane din clădirea cuprinsă de flăcări, pentru cele trei suflete, care locuiau cu părinții și alți trei frați la ultimul etaj ajutorul nu a venit în timp pentru a îi salva.

Citește și: Ce se va întâmpla cu persoanele care locuiesc la curte? Guvernul a luat această decizie și va fi valabil pentru toată țara

Mama celor trei a aflat despre tragedie la telefon

După o zi de la acest eveniment tragic, mama celor trei frați, Adelina, aprindea lumânări pentru cele trei suflete ce au mers la ceruri de la o vârstă mult prea fragedă.

În momentul în care incendiul a izbucnit, femeia era în România și, cel mai probabil, aceasta a aflat despre incident la telefon. 

O rudă a declarat că aceasta s-a întors în Germania chiar în acea noapte. „ Îngerii noștri ne-au fost luați"  striga durerea femeia. Familia și cei șase copii ai lor urmau să celebreze Paște în acest weekend, însă acum vor plânge decesul celor trei suflete. 

Potrivit anchetatorilor, incendiul a început după sesizarea unei dispute între două femei și un bărbat.  "Dacă există o legătură între disputa raportată și izbucnirea incendiului este în prezent la fel de neclar, ca și cauza incendiului în sine",  se arată într-un comunicat al poliției, potrivit observatornews.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.