Trei generatii Ciuhulescu, mereu la inaltime! Roxana Ciuhulescu si-a adus mama pentru prima data, in lumina reflectoarelor! Iata cat de bine seamana acestea

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Vedeta este foarte mandra de stilul vestimentar abordat de mama sa.

Roxana Ciuhulescu a venit in platoul "Teo Show" insotita de cele mai importante femei din viata sa, mama si fiica sa. Aflata pentru prima data in fata camerelor de filmat, mama vedetei a incercat sa treaca peste emotii si a vorbit despre fiica ei. Aceasta a recunoscut ca Roxana a avut inca de mica o atitudine puternica, asemenea unui baiat. Cat despre inaltimea fiicei sale, aceasta a dezvaluit ca Roxana a mostenit gena tatalui ei, care era un barbat inalt.


"Am crescut 14 cm intr-o vara!", a spus Roxana.

Fiica Roxanei Ciuhulescu ii seamana, la randul ei, mamei sale si este deja mult mai inalta decat fetitele de varsta ei. La doar opt ani, Ana poarta haine de la raionul de haine pentru copii de 11 ani si este cea mai inalta din clasa sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.