Trei lucruri mai puțin cunoscute despre Berk Atan, actorul care joacă rolul lui Taner în serialul turcesc Poveste din Anatolia

Autor: Denisa Irimia

Cine este Berk Atan

 

Sursa: Facebook

Berk Atan, cunoscut pentru rolul său în calitate de Taner în celebrul serial "Poveste din Anatolia", se bucură de o reputație impresionantă în rândul actorilor, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai talentați.

Cu toate acestea, în ciuda succesului său în lumea serialelor turcești și a aprecierii primite din partea publicului, el are alte planuri când vine vorba despre viitorul lui. Iatâ câteva detalii mai puțin cunoscute despre actor.

Citește și: Meryl Streep și Angelina Jolie, actrițele care au inspirat-o pe Gülsim Ali, actrița din serialul “Poveste din Anatolia”

Cine este Berk Atan

Berk Atan, în vârstă de 32 de ani, s-a impus întotdeauna în fruntea industriei cinematografice și a dovedit o prezență remarcabilă de-a lungul carierei sale, acumulând o serie de proiecte de mare succes.

Acest talentat actor a devenit cunoscut pe scena cinematografiei turcești după debutul său în serialul "Her Şey Yolunda", unde a adus la viață personajul Selçuk Demircioğlu.

A urmat o serie de performanțe notabile, iar popularitatea sa a crescut semnificativ odată cu rolurile cheie în "Cennet" (în care a interpretat personajul Selim) și în serialul turcesc "Güneşin Kızları" (unde l-a adus pe ecran pe Savaş). Aceste succese au consolidat poziția sa în lumea actorilor de elită, confirmându-l drept o prezență de necontestat în peisajul cinematografic turcesc.

În adiție la remarcabila sa carieră în domeniul actoriei, Berk Atan se distinge și ca model.

În anul 2012, a obținut titlul de cel mai bun model masculin din Turcia, fapt ce adaugă încă o dimensiune impresionantă în portofoliul său artistic.

Nu este surprinzător acest succes, având în vedere că actorul se bucură de susținerea miilor de fane, care îl apreciază nu doar pentru talentul său scenic, ci și pentru fizicul său de invidiat.

Citește și: Taner îi spune lui Dilek ceea ce simte pentru ea, dar aceasta alege să plece spre Istanbul împreună cu echipa sa. Urmărește online live episodul 5 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Lucruri mai puțin știute despre actor

Berk Atan, cunoscut pentru interpretarea personajului Taner în serialul "Poveste din Anatolia", difuzat pe Kanal D, a venit pe lume în Turcia la data de 26 septembrie 1991. Încă din copilărie, el a manifestat o pasiune puternică pentru fotbal și a început să practice acest sport de la vârsta de 11 ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu un vis de a deveni fotbalist profesionist, Atan a investit timp și efort în această direcție până la vârsta de 18 ani, moment în care a luat o decizie semnificativă: să renunțe la visul său pentru a îmbrățișa o carieră în industria modelingului. Acest pas a marcat începutul unei căi artistice care l-a consacrat nu doar ca actor talentat, ci și ca un model apreciat în lumea divertismentului turcesc.

În anul 2011, Berk Atan a fost recunoscut și onorat cu titlul de "Cel mai promițător model". El și-a finalizat studiile la Universitatea Beykent, specializându-se în actorie la Facultatea de Arte. Apreciat pentru multiplele sale talente, nu doar în domeniul modelingului, ci și în cel al actoriei, Atan se bucură de o notorietate care transcende granițele industriilor artistice.

Averea netă a lui Berk Atan este estimată să se situeze între 3 și 4 milioane de dolari, conferindu-i statutul de cel mai bogat model din Turcia. Această succes financiar nu reprezintă doar o recunoaștere a muncii sale în domeniul modelingului, ci și o confirmare a impactului său semnificativ în lumea divertismentului turcesc.

În anul 2011, el a fost recunoscut drept "Cel mai promițător model", titlu care a subliniat potențialul său remarcabil în industria modei. După absolvirea studiilor la Universitatea Beykent, unde și-a finalizat formarea în cadrul Facultății de Arte, la specializarea de actorie, Berk Atan a devenit cunoscut nu doar pentru frumusețea sa uimitoare, ci și pentru abilitățile sale actoricești deosebite.

Estimarea averii sale nete oscilează între 3 și 4 milioane de dolari, făcându-l cel mai bogat model din Turcia în acea perioadă. Cu toate acestea, dincolo de faima și succesul său financiar, există un aspect mai puțin cunoscut din viața sa personală. Se pare că Berk Atan împărtășește o pasiune deosebită pentru animalele de companie, în special pentru câini.