Trei modele s-au DEZBRACAT in masina pentru a filma o parodie video. Uite ce au patit cand le-a batut cineva in geam

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 06:30

Clipul urmator a fost filmat de trei domnisoare care au devenit celebre pe Internet dupa ce au filmat o parodie asemanatoare pe melodia Bohemian Rhapsody.

 

Cele trei fete, din orasul australian Sydney, sunt fotomodele, insa au devenit, cu ajutorul platformei YouTube, celebre in intreaga lume pentru clipurile lor amuzante, care au strans milioane de vizualizari.
Shae-Lee Shackleford, de 28 de ani, Lana Kington, de 25 de ani, si Madison Lloyd, de 27 de ani, si-au lansat recent cel mai nou clip in care mimeaza melodii celebre, insa au introdus ceva nou: au ales sa apara topless.
Clipul incepe cu melodii din anii 40 si 50, insa in momentul in care au ajuns la hitul lui Miley Cyrus, "Wrecking Ball" ele renunta la haine, pentru a recrea videoclipul original.
"Cand i-am spus mamei planul nostru, nu a fost incantata, dar cand a vazut rezultatul s-a amuzat si a spus ca e o gluma buna", a declarat Shae-Lee.
Voua va place?

Cele trei fete, din orasul australian Sydney, sunt fotomodele, insa au devenit, cu ajutorul platformei YouTube, celebre in intreaga lume pentru clipurile lor amuzante,

care au strans milioane de vizualizari.

Shae-Lee Shackleford, de 28 de ani, Lana Kington, de 25 de ani si Madison Lloyd, de 27 de ani, si-au lansat recent cel mai nou clip in care mimeaza melodii celebre, insa au introdus ceva nou: au ales sa apara topless.

Clipul incepe cu melodii din anii 40 si 50, insa in momentul in care au ajuns la hitul lui Miley Cyrus, "Wrecking Ball", ele renunta la haine, pentru a recrea atmosfera din videoclipul original.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cand i-am spus mamei planul nostru, nu a fost incantata, dar cand a vazut rezultatul s-a amuzat si a spus ca e o gluma buna", a

declarat Shae-Lee.

Videoclipul a fost filmat intr-o parcare si, l-a final, cineva le avertizeaza ca au parcat neregulamentar. Voi ce parere aveti?