Trei păcănele atractive inspirate din filme și seriale TV

Author: Ana Filip

Printre cele mai accesate modalități de distracție din zilele noastre se numără jocurile pe internet, iar celebrele păcănele sunt mereu în topul preferințelor, fiind disponibile atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Ele pot fi jucate în variantă demo, dar și cu mize reale în cazinourile legale din România. O parte dintre operatorii licențiați oferă celor interesați rotiri gratuite fără depunere la prima vizită, astfel încât să poată testa diverse jocuri fără să efectueze vreo depunere. Iar una dintre categoriile de păcănele cele mai accesate este cea a jocurilor inspirate din filme și seriale TV.

Filmele și serialele TV sunt printre cele mai populare tematici ale industriei sloturilor

Industria sloturilor online abordează o gamă largă de teme, dar legătura cu filmele și serialele TV populare este una foarte strânsă. Pe lângă expunerea pe care o aduc, filmele și seriale furnizează și povestea și simbolurile jocurilor de cazino. Jucătorii vor intra rapid în pielea personajelor și se vor lăsa purtați de acțiune.

Unii producătorii crează bonusuri sau secvențe speciale în care folosesc momente din film, ba mai mult, încorporează secvențe video din acesta. Cei mai mulți dintre noi vor fi fericiți să combine emoțiile stârnite de filmul preferat cu suspansul și adrenalina generate de sloturile online.

Câteva dintre păcănelele online disponibile în România au reușit să se ridice la nivelul filmelor care le-au inspirat și au devenit foarte populare printre jucători.

Jumanji

Sursa de inspirație pentru acest joc a fost blockbusterul cu același nume din 1995, în care regretatul actor Robin Williams a reușit o interpretare de excepție. Dezvoltat de compania suedeză NetEnt, jocul reprezintă o succesiune de secvențe bonus încărcate cu adrenalină și misticism, demnă de jocul de societate Jumanji.

Pe o grilă atipică (3-4-5-4-3), plasată în mijlocul junglei, se vor arăta lei, rinoceri, crocodili, maimuțe și pelicani. După un model matematic puțin volatil, cu frecvente combinații câștigătoare, jucătorii se vor bucura de re-spinuri care vor îmbunătăți combinațiile câștigătoare, 1-2 role wild aleatorii, reamestecarea simbolurilor pentru câștiguri garantate sau între 4 și 9 simboluri Wild adăugate pe rolele 2, 3 și 4.

Runda bonus se desfășoară sub forma unui joc de masă în care piesele se deplasează în funcție de afișajul a două zaruri. Se vor câștiga premii instant, rotiri gratuite cu funcții speciale activate, câștiguri misterioase sau aruncări de zaruri suplimentare.

The Expendables New Mission Megaways

Franciza The Expendables este una dintre cele mai populare în acest moment. La începutul lui 2023 urmează a fi lansat cel de-al 4-lea și ultimul film al seriei. Creată pentru a aduce un omagiu filmelor de acțiune de la finalul secolului XX, franciza a reușit să înregistreze succes de box-office și, în ciuda unor critici, să câștige aprecieri pentru scenele de acțiune și umorul replicilor.

Slotul online The Expendables Megaways este un produs Stakelogic eliberat în mai 2020. Pe grila Megaways cu până la 117.649 de direcții de plată îi vei întâlni pe Sylvester Stalone (Barney Ross), Jason Statham (Lee Christmas), Dolph Lundgren (Gunner Jensen), Jet Li (Yin Yang) și Terry Crews (Hale Caesar).

Jocul rulează în mod normal sau în  modul Super Stake când, prin dublarea mizei, sunt adăugate 175 de simboluri Wild pe role sau simbolurile cu valoare mică sunt îndepărtate de pe role. Când contorul Glonț se umple, va distribui până la 5 simboluri Wild pe rolele 2, 3, 4, 5 sau 6. Câștigurile cu valoare mică pot fi pariate într-o secvență specială când pot fi dublate dacă este ghicită culoarea unei cărți de joc sau pot fi mărite de 4 ori cand este ghicit simbolul de pe aceasta.

Acțiunea se încinge în timpul bonusului cu rotiri gratuite, când se pot obține câștiguri de până la 20.000x. Caracteristica Cascadă, activă și în timpul jocului de bază, va crește cu +1 un multiplicator de câștiguri, de fiecare dată când se va declanșa. Se poate ajunge la un multiplicator maxim de 5x. În ordinea de la 10 la A, simbolurile cu valoare mică vor fi îndepărtate de pe role atunci când participă la combinații câștigătoare.

Narcos

Serialul Narcos, lansat în 2015, a încercat să aducă în lumina reflectoarelor membrii cartelurilor de droguri din anii 1970-1980. El a început cu o versiune romanțată a vieții lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant al tuturor timpurilor, pentru ca în sezonul al treilea să fie prezentată lupta agenților DEA cu Cartelul Cali.  Producătorii au mutat acțiunea în Mexic și au filmat 3 sezoane din Narcos: Mexico, în care au folosit o distribuție nouă.

Păcănelele online sNarcos sunt inspirate de serialul original astfel că pe role îi vom întâlni pe Pablo Escobar, agentul Steve Murphy, agentul Javier Pena, Femeie blondă și un Traficant. În jocul de bază (pe grilă 5x3, cu 243 de direcții de plată) vor fi inițiate aleatoriu funcțiile Walking Wild (Wild-urile se deplaseazăcu o poziție spre stânga la rotirea următoare) și Drive-by (transformă în Wild simboluri cu valoare mare).

3 simboluri Escobar declanșează funcția Locked Up care constă în 3 respinuri când pe grila eliberată de simbolurile curente pot să aterizeze doar simboluri Locked Up (Escobar au valori înte 1 și 10x) sau Locked Up Gold (pot să multiplice valorile clusterului câștigător cu 2x sa 3x, pot să crească cu +1 valorile sau pot să dea o valoare de start mai mare pentru simbolurile declanșatoare). Bonusul constă în rotiri gratuite cu Walking Wild garantat și simboluri cu valoare mare transformate în Wild.

Evident, în funcție de filmele care i-au impresionat, jucătorii pot să aleagă sloturi online care sunt inspirate de acestea. Cu siguranță, în cazinourile online din România sunt păcănele inspirate din filme și seriale TV care pot să satisfacă toate gusturile și, cel mai important, ele pot fi jucate în versiune păcănele gratis.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.