Trei romani i-au speriat pe italieni! Au dat sute de spargeri in urma carora au furat bunuri in valoare de 1 milion si jumatate de euro

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Li se spune hotii "bye-bye". Ce conteaza daca furi tot ce-ti pica in cale? Important este sa ai bun-simt!

Principiul acesta pare ca a mers de minune pentru 3 hoti din Romania care au bagat spaima in firmele de curierat din nordul Italiei. Hotii pandeau un depozit fara paza, spargeau geamul de la usa si de acolo totul mergea ca pe roate. Furau toata marfa in doar 5 minute. La final faceau cu mana spre camerele de supraveghere. De aici li s-a tras si numele de hotii "bye-bye".

In zadar au incercat politistii sa-i prinda! Cei 3 se miscau atat de repede, incat pana la sosirea echipajelor, erau de mult plecati.

Fiecare miscare era bine gandita si cronometrata, iar planul era mereu acelasi: unul dintre ei ramanea in masina si doi mergeau la depozit.

Hotii au varste cuprinse intre 34 si 40 de ani si locuiesc in Torino. In decurs de un an, romanii au spart in jur de 50 de depozite din mai multe localitati si au furat, in total, bunuri de aproximativ 1 milion si jumatate de euro.
Anchetatorii i-au prins, luand urma masinii cu care se deplasau. Acum, ei urmeaza sa fie anchetati, iar gestul lor nu il vor mai putea face si in fata judecatorilor!

##VIDEO134432##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.