Trei surori au murit împreună într-un accident îngrozitor, în Buzău - Gestul inexplicabil care le-a adus sfârșitul

Author: Alina Petre
Actualizat: 18 aug 2022, 09:12

Carambol în Buzău

Un carambol s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în Buzău. În urma impactului trei surori au murit pe loc. Acestea plecau în concediu.

Un carambol cu trei mașini s-a produs la miezul nopţii de miercuri spre joi. Accidentul a avut loc pe drumul european E85, în Buzău.

În urma impactului violent trei surori au murit şi alte trei persoane, între care şi un copil au fost rănite și transportate la spital.

Cum s-a produs carambolul

Din primele informații, un autoturism condus de un şofer din Bucureşti, care circula dinspre Buzău către Capitală, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus.

În mașină de aflau şoferul de 49 de ani din Buzău, soţia şi cei doi copii.

După impact, maşina buzoienilor a fost izbită de un camion care venea cu viteză din spate. Maşina din Bucureşti ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, spun martorii, potrivit adevarul.ro

”Şoferul s-a derutat, a pierdut controlul maşinii care oricum avea viteză prea mare. Cică s-a speriat, a fandat de două, trei ori, s-a pus de-a latul drumului, după care a intrat Q5-ul în el”, a

declarat un şofer în faţa căruia s-a produs accidentul.

Citeste si: Accident cumplit, în Bacău- 5 victime, între care 2 copii- Cum s-a produs tragedia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trei surori au murit pe loc- Acestea mergeau în concediu

În accident au murit trei surori din autoturismul înmatriculat în București.

Soţia şoferului şi surorile acesteia, care aveau între 53 şi 58 de ani, și-au pierdut viața în urma impactului violent.

Se pare că femeile locuiau în zone diferite ale ţării, în Gorj, Bucureşti şi Buzău, iar acum se reuniseră pentru a petrece concediul împreună.

”Evenimentul rutier s-a produs pe DN2 E85, în afara municipiului Buzău. Un conducător auto care circula din direcţia Buzău către Bucureşti a intrat în coliziune cu două autovehicule care veneau din sens opus”,

a precizat Poliţia Rutieră.

Alte trei persoane rănite în accident

Șoferul din Bucureşti, de 62 de ani, dar şi doi membri ai familiei din Buzău: soţia în vârstă de 46 de ani a şoferului şi băiatul acestora, de 15 ani, au fost răniți și transportați de urgență.

”La locul intervenţiei, colegii au constatat că erau patru victime încarcerate în primul autoturism, dintre care trei decedate, de sex feminin, şi a patra, conştientă, cu funcţii vitale.

În al doilea autoturism, patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale”, potrivit ISU Buzău.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citeste si: O femeie a murit la o clinică chiar în timpul unui control medical, în Târgoviște- Cum a fost posibil

 

Taguri: