Trei tineri si-au pierdut viata dupa ce autoturismul in care se aflau a derapat si a intrat intr-un camion

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:49

Masina a fost atat de avariata incat salvatorii au crezut, initial, ca au de-a face cu mai multe victime.

Tragedia s-a petrecut la intrarea in comuna Varadia de Mures. Intr-o curba, soferita ar fi pierdut controlul volanului si a intrat intr-un  i tir care venea din sens opus.

In masina mortii se aflau trei tineri. Doi frati, Bianca si Nicu  in varsta de 21,  respectiv 25 de ani si o prietena de-a lor, Renata de 21 de ani. Bianca s-ar fi aflat la volan in momentul producerii accidentului.

Fata abia isi luase permisul de conducere in urma cu  trei luni. Cine si-ar  fi putut inchipui, atunci,  ca se va intampla atat de repede o nenorocire.
In urma impactului, masina in care se aflau cei trei tineri s-a facut praf. Cand au sosit la fata locului,  salvatorii s-au ingrozit, nu au mai putut face nimic pentru cei trei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai

bine de o ora s-au chinuit pompierii de la descarcerare sa scoata trupurile neisufletite din masina avariata.Soferul tirului a incercat sa traga dreapta ,ca sa evite impactul cu autoturismul si a ajuns in sant. El a fost testat cu alccoltestul iar rezulatul a fost zero.Din cauza accidentului, circulatia pe Valea Muresului a fost oprita mai bine de trei ore.