Trei ursuleti au gasit cel mai amuzant mod de a se distra. Uite ce i-a dus mintea sa faca intr-un hamac

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Cei trei ursuleti si-au gasit "jucaria" ideala: un hamac.

Cum  cei trei pui de urs vor cu tot dinadinsul sa se urce in leaganul din plasa,  incearca din nou. Doi  dintre ei sustin impletitura, de jos, in timp ce al treilea se urca. Nu dureaza mult insa pentru ca isi pierde echilibrul si cade. Jucausi din fire, ursuletii insista .Nu prea inteleg de ce nu se pot legana in voie, in hamac si de ce  cad, asa ca incearca din nou.

In ciuda faptului ca au cazut pentru a treia oara, puii de urs nu renunta si cauta alta modalitate de a se urca in hamacul buclucas.  Asa ca unul dintre ei se urca pe sarmele  cu care este legat hamacul de  copac, in timp ce un altul  trage cu botul de mijlocul plasei.  Numai ca, surpriza, sub greutatea lor,  hamacul se rasuceste si ursuletii cad din nou.

Cu toate ca intreaga actiune se petrece  langa ursoaica mama, aceasta pare ca nici nu observa ce nazbatii  fac puii ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa patru incercari ratate, cei trei pui de urs se ambitioneaza si, intr-un final, isi gasesc echilibrul in hamac.

Fericiti incep sa se legene pana cand...unul dintre ei cade. Nu se stie  de cate ori au mai incercat sa se urce, dar se pare ca le-a placut  teribil sa se joace cu hamacul.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.