„Trei zile am stat numai cu pampers” Leo de la Strehaia, despre chinurile prin care a trecut din cauza bolii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 sep 2023, 15:44

„Trei zile am stat numai cu pampers” Leo de la Strehaia, despre chinurile prin care a trecut din cauza bolii

Sursa: Captură YouTube

Invitat la „Fiță cu Adiță”, Leo de la Strehaia vine cu declarații cutremurătoare după ce a petrecut ani buni după gratii și era pe punctul de a muri.

Leo de la Strehaia a oferit declarații exclusive după ieșirea din închisoare. Familia l-a așteptat cu brațele deschise, după perioada în care a stat după gratii.

Leo de la Strehaia a suferit mai multe AVC-uri 

„Leuțu”, așa cum îl alintă Adiță, a suferit în închisoare și mai multe AVC -uri și recunoaște că s-a temut extrem de tare pentru viața sa.

Cu toate acestea, în tot acest timp familia sa a fost alături de el și l-a ajutat să depășească cele mai grele momente. 

Leo povestește că nu mai are memorie bună și a uitat mare parte din ce s-a întâmplat în viața sa.

Uit, nu sunt în totalitate recuperat. Nu mai știu nici ce s-a întâmplat în trecut.

Nu îmi mai aduc aminte nici măcar de unele perioade importante”,
a mărturisit acesta. 

„Trei zile am stat numai cu pampers ”, a mai spus el, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Problemele se țin lanț în familia lui Leo de la Strehaia: „A dispărut de trei zile”. Familia acestuia se gândește la ce este mai rău

Mama lui Leo a ținut legătura permanent cu doctorul și acesta i-ar fi spus să îi mulțumească lui Dumnezeu că Leo a rămas doar cu pierderi de memorie și nu are gura strâmbă sau o altă afecțiune de natură fizică.

Cum a fost perioada petrecută în spatele gratiilor pentru Leo de la Strehaia

„Când intri la pușcărie, nu mai însemni nimic. Ești tratat ca un câine ”, a spus acesta, înconjurat de membrii familiei sale.

Leo a declarat că a avut probleme și cu unii colegi din celulă, ba chiar cineva a vrut să-l omoare. 

Citește și: Oamenii i-au „sărit în cap” Patroanei după ce s-a filmat în fața spitalului unde este internat Leo de la Strehaia! Ce nedreptate i-a făcut Ancăi, fosta soție a fiului ei: „E fată bună, poartă-te frumos cu ea”

Dacă trăia tata, nu s-ar fi întâmplat nimic din toate astea. Ne spunea că Bucureștiul ne va mânca A fost foarte greu. Nu îmi vine să cred că sunt în libertate.

Am trăit cele mai negre momente din viața mea. Nici nu am crezut că mai ies viu de acolo. Problema asta e. Nici acum nu realizez, nu pot să cred.

Doi ani mi s-au părut o veșnicie. Am avut momente când am plâns, mai ales perioada cu boala. M-am îmbolnăvit că am muncit în pușcărie să ies mai repede de acolo ”, a mai declarat acesta.