Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 27 nov 2020, 12:40
Trei zodii false în dragoste. Nu știu ce înseamnă iubirea

Trei zodii false în dragoste. Iubire este considerat cel mai frumos sentiment și în același timp sentimentul care binecuvântează viață.

Trei zodii false în dragoste.  Încă din copilărie, oamenii au tendința de a-și imagina momentul în care se întâlnesc mare drag, sufletul pereche.

Trei zodii false în dragoste- Gemeni

În cele mai dese cazuri, Gemenii au două fețe în relațiile pe care le-au și sunt adesea considerați profitori. Încă de la început, nativul din Gemeni te va minți în cel mai frumos mod, aceștia având tendința de a te duce cu zahărelul.

Moment în care nativul din Gemeni este sigur că te-a câștigat, își va arăta adevărata față. Există totuși și excepții, însă acești nativi sunt disperați după confortul material și vor face tot posibilul să aibă alături o persoană influentă și cu resurse materiale.

Citeste si: HOROSCOP. Semne zodiacale care cred în teoria conspirației

Citeste si: ASTROLOGIE- Rezolutia lui 2020 pentru fiecare zodie. Spune cuvintele potrivite ca sa ai un an cu impliniri

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Horoscop pe 7 ani. Zodiile care vor avea TOTUL pana in 202

Gemenilor le pasă prea puțin de sentimente și de dragoste, aceștia nu au afecțiune și compasiune. Chiar și atunci când primesc toată iubirea din lume, acești nativi nu știu să o aprecieze.

Trei zodii false în dragoste- Vărsător

Nativii din Vărsător nu se mulțumesc niciodată cu ce au. În relații, acești nativi se vor gândi în permanență la trecut și vor face comparație între actualul partener și fosta iubire. În momentul în care vor avea numele tău pe buze, Vărsătorii se vor gândi la altcineva. Acești nativi nu pot fi schimbați oricât de mult ar încerca alții. Nativii din Vărsător tind să trăiască în trecut și se vor gândi mereu la persoanele pe care le-am pierdut.


Trei zodii false în dragoste- Pești

Nativii din Pești sunt persoane reci în general care nu știu să-și manifeste afecțiunea și dragostea față de cei din jur. Peștii au relații doar pentru că nu le place singurătatea. Acestor nativi nu le place să nu aibă pe nimeni alături și se plictisesc singuri. Alături de un nativ din Pești vei avea parte de momente rare de tandrețe și afecțiune.

 

Taguri: