TRENDURI. Afla ce coafura ti se potriveste in functie de forma fetei

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 23:45

Stii ce tunsori se poarta toamna asta? Afla cum iti faci tunsoarea perfecta in functie de forma fetei.

La fel ca si in cazul machiajului sic and vine vorba de tunsori sau coafuri trebuie sa tinem cont, in primul rand de forma fetei unei persoane. Forma fetei poate fi: ovala, rotunda, patrata sau triunghiulara. Trebuie sa stiti ca forma ideala este cea ovala deoarece i se potriveste orice tip de tunsoare. Prin urmare, in cazul celorlalte tipuri de forma a fetei, o tunsoare sau coafura trebuie sa creeze iluzia de alungire.

Pentru fata rotunda ai nnevoie de tunsori care incadreaza perfect barbia, dar care creeaza mai putin volum in jurul fetei. Bretonul si tnsoarea bob merge perfect daca ai fata patrata. Pentru fata triunghiulara ai nevoie de un breton lung sau cateva suvite din fata tunse la nivelul pometilor.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736233/1/media-138070921559712700.jpg
##VIDEO81184##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.