TRENDURI. Coafura de tip afro realizata cu surubelnita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 13:05

Da, ati auzit bine! Stilistii au dat ondulatorul pe banala surubelnita. Ce coafuri se pot realiza cu ajutorul acesteia, depaseste orice imaginatie.

Mai nou, ustensilele din trusa mecanicilor, tamplarilor sau electricienilor sunt imprumutate de specialistii in saloanele de infrumusetare. Un hair-stylist din Timisoara a renuntat la instrumentele clasice de frizerie. A dat periile, pieptanul si foarfecele pe...surubelnite.

Metoda este foarte simpla. Se iau suvitele de par foarte subtiri pe care le vom rula pe surubelnita, bucla langa bucla, sa nu se incalece ca sa ne fie usor pentru a deschide suvita.

Apoi se tapeaza cu placa. Oricat de usor suna, metoda este extrem de migaloasa. Parul se coafeaza in straturi de la baza spre varf, iar fiecare suvita in parte este rulata pe surubelnita la fel ca pe un odulator. Pentru ca buclele sa fie fixate, firele infasurate pe instrumentul metalic se tapeaza cu placa.

De unde i-a venit frizerului ideea nastrusnica? Omul a lucrat timp de ani buni in domeniul constructiilor, asa ca s-a gandit sa puna in practica experienta acumulata pe santier la salonul cosmetic.
Chiar daca stau trei ore pe scaun aproape nemiscate, clientele spun ca merita rabdarea!

Frizura iesita din comun atrage toate privirile. In plus, buclele afro raman intacte timp de cinci zile. O coafura afro realizata cu surubelnita poate fi facuta acasa sau la salon unde costa intre 150 si 200 de lei, in functie de lungimea parului.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736635/1/media-138115069148607000.jpg
##VIDEO81825##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: