TRENDURI. Expertii in moda au dat verdictul: MARSALA, culoarea anului 2015!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 18:05

Institutul Panetone, liderul mondial in ceea ce priveste culorile, a decretat marsala culoarea anului 2015.

Este un soi de burgundy, dar cu propria sa „identitate”! Bineinteles ca vedetele deja adora aceasta nuanta, prin urmare au purtat-o deja la numeroase evenimente cu staif. Spre exemplu, Beyonce a optat pentru o creatie indrazneata Haute Hippie, o rochie marsala cu crapatura pana aproape de sold.

La fel de sexy, dar totodata foarte eleganta, a fost si Blake Lively in aceasta superba creatie Gucci! Culoarea marsala ii scoate in evidenta ochii hipnotizanti ai supermodelului Miranda Kerr, pe care pretioasa rochie Zuhair Murad vine de minune.



In plus, Mila Kunis arata angelic in aceasta spectaculoasa creatie Monique Lhuillier. Kristen Stewart a facut si ea furori cu aceasta salopeta marsala din satin si dantela, semnata Stella McCartney. La alt eveniment si Penelope Cruz a stralucit intr-o rochie marsala, pe un singur umar, creatie ce apartine casei de moda Armani.

##VIDEO133284##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.