TRENDURI. Hainele pictate manual, ultima FITA a sezonului primavara - vara

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 30 sep 2020, 03:50

Ne-am obisnuit ca vedetele noastre sa dea tonul la orice, cu atat mai mult la stilul vestimentar!

De exemplu, Ana Maria Prodan a aparut, la un eveniment, cu o rochie nonconformista si, de aici, a inceput o noua moda: se poarta hainele pictate manual. Ana stie ca munca pe care o desfasoara impreuna cu prietena ei, Veronica, nu este deloc usoara. Dar, dorinta de a face ceva deosebit a aparut cu ani in urma, cand a convins-o pe Veronica sa puna, pentru prima data, pensula pe un articol vestimentar.

Rochia impresarei Ana Maria Prodan a fost, de departe, printre cele mai mari provocari pe care Ana si Veronica au fost nevoite sa le infrunte: „ Ana ne-a spus cu cateva zile inainte de eveniment ca vine in tara, ca vrea o rochie si s-a gandit ca vrea una pictata si a fost o chestie super-rapida ”.

Insa, rezultatul final al muncii celor doua tinere a meritat tot efortul.

Nu doar „sexy impresara”, cat mai ales sotul ei, au fost de-a dreptul uimiti de rezultat. La „concurenta” cu sotia lui Laurentiu Reghecampf se afla si alte vedete, precum Nicole Cherry sau Delia.Cele doua artiste s-au lasat pe mana Anei si au imbracat tinute cu totul iesite din comun.

Hainele pictate manual pot fi spalate fara nicio problema, atat timp cat nu se depaseste temperatura apei de 30 de grade.

Sa nu credeti, insa, ca hainele pictate pe care vi le-ati dori in garderoba s-ar putea regasi si in dulapul altei persoane. Ana creeaza piese vestimentare unice, iar noua colectie pe care o pregateste pentru aceasta primavara promite sa surprinda total!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131801##

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.