TRENDURI. Sezonul acesta se poarta bretonul. Invata cum sa-ti faci singura acasa un breton corect!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Bretonul revine la moda! Stilistul Cristi Pascu iti arata cum sa-ti alegi corect bretonul in functie de fizionomia fetei.

##VIDEO85729##Daca te-ai plictisit de vechea ta tunsoare, ai dori ceva nou, insa nu nu stii exact ce, bretonul poate fi o solutie, mai ales ca stilistii sustin ca se poarta in acest sezon. Trebuie sa stiti ca bretonul se realizeaza in functie de forma fetei. Ideal este sa mergeti la un salon, insa bretonul se poate realiza si acasa, de una singura sau cu ajutorul unei cuiva. Sfatul specialistului: strangeti mai inati parul intr-o coada si mai apoi jucati-va pe frunte cu suvita de par.

In functie de forma fetei si de preferinte puteti opta pentru: breton simplu, breton asimetric, breton lung, intr-o parte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.