Trendurile verii 2022: cele mai bune lookuri pentru a te scoate din monotonia sezonului rece

Author: Ana Filip

Iarna a trecut de mult și este timpul să scapi de cizme, jachete și pulovere, să-ți dezvălui corpul minunat la soare și să te bucuri de vremea frumoasă.

Vara este aproape aici și, odată cu sosirea sezonului cald, este timpul să-ți actualizezi garderoba și să te familiarizezi cu cele mai noi tendințe estivale din industria modei.

Dacă te întrebai care sunt noutățile în lumea fashionului, vestea cea mare este că lookurile vintage și nostalgice revin în forță în această vară. Vorbim despre tendințele anilor 1990 și 2000, cu fuste și pantaloni cu talie joasă, bluze strălucitoare și decupaje. Vrei să ai o vară la modă? Atunci aruncă o privire peste stilurile acestui sezon:

Bikini funky

Bikinii funky sunt un must-have în acest sezon. După cum știi deja, stilurile vintage și cel al anilor 2000 au revenit la modă, ceea ce înseamnă că și costumele de baie sunt influențate. Dacă îți plac aparițiile glam și îți dorești să arăți ca o divă de la Hollywood, vei fi încântată să constați că bikinii grandioși sunt destul de populari în această vară.

Bretelele revin și ele, așa că pregătește-te pentru bikini “all tied up”. Nu te alarma de toate cordeluțele și bretelele de pe slip, ai ocazia să experimentezi cu stilizarea lor oricât de mult îți dorești. Nu există un “așa da” sau un “așa nu” cu acest tip de costum de baie. Dacă ai găsit unul viu colorat, atunci ești gata pentru o apariție deosebită pe plajă sau la piscină.

Decupajele sunt, de asemenea, esențiale în garderoba ta, deoarece îți oferă un aspect diferit față de cel monoton pe care-l pot oferi clasicele costume de baie din una sau două piese. Pe lângă asta, pot fi completate cu atâtea brizbizuri.

Distracția la plajă nu se termină odată cu apusul soarelui. Dacă vrei să participi și la petrecerile nocturne și să te bucuri de distracție împreună cu prietenii până dimineața, nu uita să-ți actualizezi garderoba cu câteva hanorace Adidas dama (sau hanorace Adidas barbati, dacă cochetezi cu un stil mai masculin), astfel încât să îți creezi outfituri lejere, dar șic și să nu lași răcoarea din timpul nopții să-ți influențeze negativ starea de bine.

Stilul “cottagecore”

Articolele croșetate sunt tot mai des observate pe podiumurile de modă și reprezintă una dintre tendințele acestui sezon. Stilul “cottagecore” a crescut în popularitate în ultimii ani și este un trend care se menține. Este delicat, vibrant și are acel look “vintage” pe care toată lumea încearcă să-l reproducă zilele acestea.

Broderiile pot fi realizate pe orice articol vestimentar: de la un top la o fustă, șapcă sau chiar o geantă. Distrează-te experimentând outfituri inedite, dar nu uita să combini corespunzător culorile.

Vara 2022 este despre culoare, așa că să nu-ți fie teamă să te exprimi. Din moment ce anii 2000 sunt bine cunoscuți în privința culorilor extravagante, în ținuta ta ar trebui să apară verde lime, bleu, portocaliu și chiar neon. Combină culorile verii cu broderii inedite și nu te limita la modele ale articolelor croșetate care să fie simple.

Stilul “workleisure”

“Workleisure” este un stil hibrid între cel office și cel casual, care este foarte popular în rândul persoanelor care s-au întors la birou în ultimul an. Este despre a arăta bine și a te simți bine. Poți combina cu ușurință un tricou polo cu pantaloni elastici sau să porți rochii largi, atât timp cât reușești să îți creezi acel outfit potrivit pentru locul de muncă.

Dacă vrei să încerci acest look, atunci este ideal mai ales pentru munca la birou pe timpul verii. Poți combina încălțămintea comodă cu blugii, iar topurile croșetate sau cămășile cu model din anii ‘90 pot fi purtate cu fuste lungi. Cerul este limita, dar nu uita să respecți codul de conduită și normele vestimentare din cadrul locului de muncă totuși.

Vara lui 2022 reprezintă cu siguranță o șansă de a străluci, de a readuce și de a cizela moda anilor 2000. Bucură-te de culori vibrante, decupaje la modă și combinații unice și poartă-ți hainele cu stil.

 

 

Taguri: